Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neurotická Angelina – nedá sa s ňou vydržať

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Žiadaná herečka zrejme nie je v takej forme, ako to o sebe nedávno tvrdila. Ťažkosti s malými dvojičkami už privádzajú k šialenstvu nielen ju, ale aj jej blízkych priateľov.

Posledné tehotenstvo neprebehlo u zmyselnej tmavovlásky úplne bez problémov. Hneď po pôrode sa u Angeliny (33) objavili depresie, ktoré majú ešte svoje dozvuky.

Celú nešťastnú situáciu zavinil zdravotný stav Vivienne a Knoxa, ktorí sa narodili v júli minulého roka. Kvôli nemu úplne odmieta ukazovať súrodencov na verejnosti.

Známy z okolia Jolie-Pittovcov prehovoril pre americký magazín Star: „Neboli to najzdravšie deti.“

Dozvedáme sa taktiež o súčasnom psychickom rozpoložení šesťnásobnej mamičky: „Angie je neurotická kvôli Knoxovi a Viv,“ a dodáva: „Nepustí k nim nikoho bez toto, aby si sterilizovali ruky a dali dole topánky.“

S prehnane starostlivou kráskou to momentálne nie je veľmi jednoduché. Svoje o tom hovorí aj nelichotivá veta, ktorou nemenovaný zdroj ukončil svoj rozhovor: „Naozaj sa správa ako šialená!“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu