Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Puškárová a Parišková: Slovná vojna! Už si aj skákali do vlasov!

Zlatica Puškárová, Aneta Parišková
Zlatica Puškárová, Aneta Parišková (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Súboj doslova o písmenká! Len málokto vedel, že moderátorky Zlatica Puškárová (31) a Aneta Parišková (34) medzi sebou pravidelne zvádzajú slovné duely. Topkám sa podarilo zistiť, že všetko sa to začalo tesne pred Anetiným odchodom z Markízy.

Nebojujú iba v rámci televízií, ale aj v súkromí! Známe tváre televízneho spravodajstva Zlatica Puškárová a Aneta Parišková si už niekoľko rokov skáču do vlasov. „No riadne. S Anetou sa vieme aj veľmi pohádať,“ netajila konflikty Puškárová. Práve k nim občas dochádza, keď moderátorky hrajú spoločenskú hru skrebl. „Už sú to také tri – štyri roky,“ spomína na prvé súťaženie Zlatica.

Do skladania písmen na vyznačené políčka sú obe poriadne zanietené. „Sme veľmi vášnivé súperky. Každá z nás sa snaží vyhrať, robí všetko preto. Počas hry sme doslova v tranze,“ s nadšením opisovala nekompromisná markizáčka. „Žiadne úľavy. Ideme na ostro,“ ozrejmila výhody súperenia práve s Anetou.

„Sme v tom naozaj precízne, máme pravopisný slovník a porovnávame, konfrontujeme a vymýšľame si nové slová,“ povedala k priebehu hry Puškárová. Topky sa zaujímali, či sa jej darí viac ako Pariškovej. „Čudovali by ste sa, je to veľmi vyrovnané, lebo napríklad minulý týždeň sme hrali a jednu vyhrala Aneta a jednu ja.“

Horšie je to v prípade, ak proti nej hrá Patrik. „Tam prehrávam, mňa to neuveriteľne hnevá, takže ja vlastne trénujem s Anetou, aby som ho porazila,“ nezapierala túžbu po víťazstve.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu