Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďurianová iskričkou, Puškárová s diagnózou a „závislák“ Pyco!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Otvorené priznanie! Marianna Ďurianová (31), Zlatica Puškárová (31) a Martin „Pyco“ Rausch (31) mali spoločnú minulosť. Všetci traja sú totiž deťmi komunizmu. Najznámejší slovenskí moderátori sa v súvislosti s dnešným sviatkom vrátili do predrevolučných čias.

Užívali si aj za totality! Známe tváre z obrazovky sa na chvíľu vrátili do detstva a prezradili, aký bol ich život pod taktovkou komunizmu. Iskričkou aj pionierkou bola tiež dlhoročná hviezda markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová.

„Dokonca som skladala pioniersky sľub na Slavíne. Bola som strašne hrdá na to, že som stála pred ujom milicionárom,“ spomína so smiechom Marianna.

Jej kolegyňa Zlatica Puškárová ako tínedžerka o udalostiach z konca osemdesiatych rokov dokonca písala. „Politika je naozaj pre mňa už diagnóza, pretože v trinástich rokoch som opisovala priebeh revolúcie,“ hovorí s patričnou hrdosťou Puškárová.

 „Mám živú spomienku ešte dodnes, že nápoj v plechovke, to sa vážilo zlatom,“ povedal najžiadanejší moderátor veľkých šou Pyco.

Viac sa dozviete z videa a špeciálneho vydania magazínu Reflex, ktorý TV Markíza uvedie na obrazovky už dnes večer, krátko po dvadsiatej prvej hodine.

 

 

This text will be replaced
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu