Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aneta, spomaľ! Parišková pracuje napriek chorobe... Prečo nemyslí aj na seba?

Aneta Paríšková Zobraziť galériu (9)
Aneta Paríšková

BRATISLAVA – Obetavá mama! Aneta Parišková (34) odmoderovala utorkové jojkárske Prvé noviny so zachrípnutým hlasom. Keďže sedemmesačného syna Danielka vychováva bez manžela, musí sa o všetko postarať sama. A zrejme preto chodí aj napriek podlomenému zdraviu do práce...

„Slobodná“ mamička robí pre svoju rodinu maximum! A ako sa zdá, na seba príliš nemyslí. Dokonca ani choroba ju neodradí od práce. V utorok vysielala so „zahuhňaným“ hlasom a vreckovkami pod stolom. 

„Mám nádchu. Hrdlo je už v poriadku. Nemám ani teplotu. Treba počkať, to prejde,“ myslí si moderátorka, ktorá prezradila, že sa lieči rôznymi prírodnými liečivami. „Pijem najmä veľa vody, dávam si rôzne prírodne homeopatiká. Nemôžem brať lieky, keďže stále kojím. A spím, čo sa dá, napriek všetkému,“ povedala nám Parišková, ktorá už viac ako rok vraj žiaden liek nevzala.

V súvislosti s jej nalomeným zdravím nás zaujímalo, či náhodou neochorel aj jej sedemmesačný syn. „Danielko je zdravý. Napriek tomu, že sme nedávno chodili na plavecký kurz a ja som sa obávala, či neochorie, nestalo sa tak. Žiaľ, ochorela som ja,“ priznala Aneta, ktorá nám prezradila aj milú udalosť.

Jej ratolesť v utorok prvýkrát povedala slovko mama. „Som z toho dojatá. Zatiaľ nehovorí a ani iné slovo nepovedal,“ tešila sa plavovláska, ktorá sa už viac ako pol roka o svojho syna stará sama. Hoci jej vypomáha mama, musí sa postarať o celú domácnosť, zarábať peniaze na živobytie a vychovávať Danielka. Nemala by však zabúdať aj na seba. Zdravie máme predsa iba jedno.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu