Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Puškárová: Trapas s podprsenkou!

Zlatica Puškárová v priesvitnom tope. Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová v priesvitnom tope.

BRATISLAVA – Nezvládla obliekanie! Nekompromisná moderátorka Zlatica Puškárová (31) to v nedeľňajších markizáckych Televíznych novinách trochu prehnala s kombináciou farieb.

„Priesvitný outfit, to je ono!“ pomyslela si zrejme Zlatica Puškárová, keď zo svojej skrine vytiahla čierny svetrík.Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na seba nenavliekla nevhodne zvolenú podprsenku bielej farby, ktorá jej spod svetra vykúkala do kamery.

„Ak si žena oblieka priesvitné tričko, mala by si k nemu zladiť spodnú bielizeň tak, aby jej outfit nepôsobil rušivo,“ píše sa na webovej stránke zameranej na módu. Puškárová mala teda zvoliť pleťovú alebo čiernu farbu podprsenky.

Ale ktovie, možno to bol s bielizňou kontrastnej farby zámer. Len sa potom pokojne mohlo stať, že diváci pred televíznymi obrazovkami nesledovali to, čo sa snaží reportážou povedať, ale to, čo hovorí svojim telom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu