Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Gemblérsky večer zaujal nielen hrami, ale hlavne sexy kočkami!

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: SITA)

CULVER CITY - Uplynulá noc patrila všetkým fanúšikom video hier a ženskej krásy zároveň. Na prestížnom odovzdávaní cien Video Game Awards sa to totiž doslova hemžilo celebritami v exkluzívnych outfitoch. Sexice ako Marisa Miller, Kim Kardashian či Megan Fox dostali gemblérov okamžite do varu!

Spoločensky atraktívna udalosť sa aj tento rok konala v Kalifornii, a to už po šiestykrát. Najväčšiu pozornosť jednoznačne upútala topmodelka Marisa Miller, ktorá dorazila v čiernych krátkych šatách so zapínaním okolo krku. Odhalený chrbát, ramená a sexy nôžky vzbudzovali obdivné pohľady, ktoré neutíchali najmä po tom, čo sa Marisa objavila na pódiu. V priliehavom dámskom body s dokonalým výstrihom jej bolo veru poriadne ťažké pozerať iba do očí.

Nejeden chlap sa včera obzrel aj za kubánskou latino hviezdou Vidou Guerrou, ktorá je hrdou nositeľkou až dvojnásobného titulu "najlepší zadok". V obtiahnutých čiernych šatách vynikli nielen obrysy tohto unikátneho pozadia, ale aj obrysy Vidiných bujných predností.

Roly Červenej čiapočky sa tentoraz zhostila Megan Fox, ktorej šaty neboli zrovna najšťastnejšou voľbou. Vypasovaná róba na hrudníku opticky zmenšila prsia a naskladané vrstvy látky rozšírili dievčenské boky. Štíhle nohy, žiarivý úsmev a perfektný účes však celú situáciu rozhodne zachránili.

Príležitosť venovanú video hrám si nenechala ujsť ani tmavovláska Kim Kardashian, ktorá sa nahodila do zlatej róby po kolená so špagátovými ramienkami. Kim ukázala, že žena vie byť príťažlivá aj bez luxusných šperkov a honosných doplnkov. Úplne si totiž vystačila s kabelkou do ruky, vyžehlenou hrivou a bezchybným dekoltom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu