Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Britney Spears: Kam sa podel jej talent z detských čias?!

Britney bola talentované dieťa. Zobraziť galériu (6)
Britney bola talentované dieťa. (Zdroj: YouTube)

ATLANTA - Popová princezná jednoznačne patrí medzi hviezdy, ktoré na hudobnom nebi zažiarili z večera do rána. Jej život sa navždy zmenil, keď mala len deväť rokov. Nebola blondínkou, mala široké a krivé zúbky, mašľu vo vlasoch, no hlavne... vedela spievať!

Britney spečatila svoj veľkolepý hudobný osud už v detstve, keď sa zúčastnila pravdepodobne najdôležitejšieho castingu celej kariéry. Speváckym talentom a pohybovým prejavom okamžite zaujala najväčšiu rybu spomínaného konkurzu, a to rovno jeho riaditeľa - Matta Casella. Pri pohľade na jej vystúpenie, mu totiž hneď bolo jasné, že "sa zrodila hviezda".

9-ročná speváčka to však vôbec nemala jednoduché. Jej matka Lynn na miesto hudobnej skúšky šoférovala osem hodín a ďalších osem hodín malá Britney čakala, kým sa dostane na rad. Porotu musela navyše presvedčiť, že dokáže viac ako zvyšné dve tisícky detí, ktoré v ten deň takisto prišli ukázať svoje umenie.

Je priam neuveriteľné, ako Britney v takom mladom veku už dokonale ovláda svoj hlas, intonuje a gúľa očami. V porovnaní s tým, čo dokázala vo svojich deviatich rokoch, je jej najnovší a ospevovaný hit Womanizer obyčajným komerčným brakom.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






Britney na jednom zo svojich prvých castingov




Malá Britney spievajúca I Don't Care


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu