Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jessica Biel stráca zábrany... Stala sa z nej divoká striptérka!

Jessica Biel Zobraziť galériu (13)
Jessica Biel

LOS ANGELES - Neviniatko z rodinného seriálu V siedmom nebi sa zmenilo v poriadnu diablicu a čoraz viac odhaľuje svoje sexy krivky. Po sérii pikantných fotografií pre pánsky magazín prichádzajú horúce scény v síce skromných, ale o to dráždivejších kostýmoch!

Príťažlivá herečka má za sebou ďalší obrovský zlom v doterajšej kariére. Z nádherného tela, ktorým disponuje, sa totiž rozhodla vyťažiť maximum a vo svojom najnovšom filme s názvom Powder blue predviedla sexy tanec s neuveriteľným erotickým nábojom.

Trailer k spomínanému filmu sľubuje naplnenie i tých najtajnejších milostných fantázií. Do kina vás Jessica zláka premočenou špongiou, ktorú si vyžmýka priamo na svoje obnažené božské prsia. A ak by vám to náhodou nestačilo, táto sexica si pred vašimi očami poleje svoj nahý chrbát horúcim voskom!

Jessicinu provokačnú šou si mal možnosť vychutnať aj Patrick Swayze, ktorého médiá neustále pochovávajú zaživa kvôli ťažkej rakovine. Patrick si zahral majiteľa striptízového klubu, v ktorom nadaná Jessica alias Rose-Johnny tancuje. V snímke sa objaví aj Lisa Kudrow, ktorá je známa ako pojašená Phoebe z kultového sitcomu Priatelia.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






Jessica Biel vo filme Powder blue


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu