Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nad Jennifer Aniston slintá každý chlap... Aj štvornohý!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Príťažlivá herečka opäť ukázala, že jej to pristane nielen v Evinom rúchu a v kravate, ale aj v rafinovaných čiernych šatách. Jej krásne tvarované nôžky na červenom koberci zaujali všetkých. A to doslova!

Jennifer sa počas včerajšej noci blysla po boku herca Owena Wilsona na premiére ich spoločného filmu s názvom Marley & Me. Herečkin sexepíl okrem iných ocenil aj zlatý retriever, ktorý predstavuje hlavného hrdinu spomínanej romantickej komédie - Marleyho. Tento rozkošný retriever totiž s vrtiacim chvostíkom oňuchával zvodné partie svojej hereckej kolegyne a zašantil si aj s Owenom. Že ho sledujú desiatky prítomných hostí, novinárov a fotografov, mu evidentne vôbec neprekážalo.

Samotná Jennifer má aj vlastného štvornohého miláčika Normana, ktorého svojou výchovou stihla poriadne rozmaznať. Napriek tomu ho však považuje za skvelého adepta na ďalší film, o ktorom už má dokonca jasnú predstavu. Išlo by o krátku snímku s Normanom v hlavnej úlohe. Jeho široká paleta výrazov tváre je totiž podľa herečkiných slov jednoducho perfektná.

O obrovskej láske medzi Normanom a Jennifer niet najmenších pochýb. Hviezda Sitkomu priatelia prezradila aj to, prečo má k svojmu zvieraciemu priateľovi tak blízko: "Norman je austrálsky ovčiak. Je úžasný... Ako ľudská bytosť v psom kostýme."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Trailer k filmu Marley & Me



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu