Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rusko o Marianne: Čo tak do erotickej relácie?!

Marianna poďakovala Ruskovi za to, že ju objavil. Zobraziť galériu (12)
Marianna poďakovala Ruskovi za to, že ju objavil. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - V roku 2003 na večere TOM poďakovala Marianna Ďurianová Pavlovi Ruskovi verejne za to, že ju objavil. Päť rokov po všetkom ju však jej niekdajší šéf vôbec nešetrí. Ľutuje, že z nej stvoril hviezdu?

"Jej správanie, a to nielen v tejto kauze, je z môjho pohľadu dlhodobo nezlučiteľné s moderovaním hlavnej spravodajskej relácie," hodnotí Mariannu Pavol Rusko. Ďurianovej túžba stať sa muzikálovou hviezdou sa nestretla s pochopením ani u bývalého šéfa Markízy Pavla Ruska, ktorý Mariannu pre hlavnú spravodajskú reláciu pred rokmi objavil. Rusko pre spojenie šoubiznisu a seriózneho moderovania už v súčasnosti veľa pochopenia nemá.


Ďurianovej spev si pozrite TU >>




"Keď sa chce takto prezentovať na verejnosti, je to jej slobodné právo, ale potom musí moderovať erotickú reláciu alebo niečo podobné. V mojich očiach, možno som konzervatívny, si post moderátora hlavnej spravodajskej relácie vyžaduje úplne iné správanie," tvrdí Rusko.

Napriek všetkému si ako exriaditeľ najsledovanejšej televízie vie predstaviť situáciu, že moderátor pred konkurzom príde a povie, že chce účinkovať v muzikáli. Mnohé podľa neho stálo v tomto prípade aj na vedení Markízy. "Je to vec vedenia Markízy. Mnohé sa teraz robí inak," dodal. Zdá sa teda, že za Ruskovho šéfovania by si Marianna veľmi nezaspievala...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu