Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markíza hrozí Marianne: Spievať nebudeš!

Marianna si možno bude musieť vybrať medzi spievaním v muzikáli alebo moderovaním večerného spravodajstva. Zobraziť galériu (6)
Marianna si možno bude musieť vybrať medzi spievaním v muzikáli alebo moderovaním večerného spravodajstva. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Má problém! Televízna moderátorka Marianna Ďurianová (30) si tým, že sa rozhodla uchádzať o úlohu v pripravovanom muzikáli Producenti, poriadne zavarila. Svoje rozhodnutie zúčastniť sa na kastingu akosi v Markíze oznámiť pozabudla. V susednom Česku sa za podobné prešľapy z televízie vyhadzuje! Ako sa zachová Markíza?

Ďurianovej túžba stať sa herečkou je zrejme prisilná. Inak sa totiž nedá vysvetliť fakt, že na kasting do muzikálu sa vybrala bez toho, aby o tom informovala niekoho v televízii. Podľa informácií Nového Času tak moderátorka urobila až po kastingu.

Zdá sa, že priamo z médií sa to dozvedel aj samotný generálny riaditeľ Markízy Václav Mika. Ten podľa doterajších vyjadrení dáva markizáckej hviezde stále čas na to, aby si svoje rozhodnutie rozmyslela. Všetko nasvedčuje tomu, že muzikál Ďurianovej v každom prípade televízia nakoniec zatrhne. "Zatiaľ nedisponujeme informáciou, že Marianna Ďurianová potvrdila účinkovanie v muzikáli," dozvedeli sme sa prostredníctvom televízie od Oľgy Dúbravskej.

Ďurianová zatiaľ trvá na tom, že o rolu mala a má seriózny záujem a svoju účasť na kastingu neľutuje: "Možno ma to posunie niekam ďalej v mojej kariére a otvorí mi to nové obzory." Markizácka moderátorka si nemyslí, že by mala mať v zamestnaní nejaký problém, pokiaľ by ju do muzikálu skutočne vybrali: "Určite by to nemohlo ovplyvňovať moju prácu v televíznom spravodajstve, ale pokiaľ by sa to dalo nejako skombinovať, tak si hranie v divadle predstaviť viem."

V susednom Česku však hviezdy spravodajstva nikto nešetrí. Za podobný čin na NOVE pred pár rokmi vyletela moderátorka správ Martina Kociánová. Tá sa rozhodla účinkovať v muzikáli Krysař. "Moderátorku Kociánovú sme museli prepustiť pre jej pocit vlastnej dôležitosti," povedal vtedajší šéf spravodajstva Jan Vávra.


Zakázané VIDEO Marianny Ďurianovej >>




Na českej Nove sa za to letí
Markíza hrozí Marianne: Spievať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)
Martina Kociánová, jedna z niekdajších najobľúbenejších moderátoriek českej televízie Nova, prišla kvôli účinkovaniu v muzikáli dokonca o flek. Kociánová, ktorá moderovala hlavné večerné spravodajstvo, totiž získala rolu v muzikáli Krysař. A hoci v zmluve s televíziou nemala žiadne obmedzenie týkajúce sa umeleckej činnosti vo voľnom čase, vtedajší generálny riaditeľ Vladimír Železný jej dal ultimátum - buď Nova alebo muzikál. "Nie je prípustné, aby hlásateľka, ktorá oznamuje politické správy, spievala v operete. Výrazne to narušuje dôveryhodnosť tejto funkcie," tvrdil Železný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu