Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bartošová: Koncertuje pre spolupacientov

Speváčka sa vraj v liečebni cíti skvelo a rozhodne sa nenudí. Zobraziť galériu (13)
Speváčka sa vraj v liečebni cíti skvelo a rozhodne sa nenudí. (Zdroj: Nový Čas)

KROMĚŘÍŽ – Pobyt v psychiatrickej liečebni jej zjavne prospieva. Česká speváčka Iveta Bartošová (41) si tu žije svojím vlastným životom a dokonca aj koncertuje!

Pre spolupacientov, ktorí „svoju Ivetu“ milujú a obdivujú, už usporiadala dva interné koncerty. S obrovským úspechom!

Ako potvrdil jeden z pacientov v kroměřížskej liečebni, prvýkrát Bartošová zaspievala len pre tých, ktorí sa liečia v pavilóne, ktorý sa stal na tri mesiace jej novým domovom.

„Spievala naživo, hudbu mala na cédečku. Bola super,“ rozplýval sa Ivetin spolupacient. A keďže koncert mal obrovský ohlas, Iveta ho pred pár dňami zopakovala aj pre ostatných pacientov liečebne. Bartošová však robí veľkú radosť aj na detskom oddelení.

„Je naozaj skvelá. Všetkým rozdala fotky a podpísala ich. Niektorí majú aj štyri. Mne sa podpísala na papier,“ prezradil Miroslav (20), jeden z pacientov . Speváčka máva v liečebni popoludní voľno a môže chodiť na vychádzky do mesta. „Stretla som ju dvakrát. Je to také slniečko. Stále je usmievavá a veľmi pekná v tvári. Fandím jej,“ povedala Květa Veselá (53) z Kroměříža.

Do liečebne sa Iveta vracala aj včera krátko pred 17. hodinou. Spoločnosť jej robil spolupacient, ktorý niesol na ramene gitaru. „Vážne nemám čas. Vidíte, pripravujeme produkciu,“ zareagovala Iveta na otázky a ukázala na gitaru. „Rozhodne sa tu nenudím a cítim sa skvelo,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu