Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horúci bozk Čurného so sexi slovenským hercom pred kamerami: TOTO je reakcia manželky!

Juraj Čurný si bude vysielanie Chart Show ešte dlho pamätať. Zobraziť galériu (6)
Juraj Čurný si bude vysielanie Chart Show ešte dlho pamätať. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Slovenský herec Juraj Loj (35) sa postaral o poriadny rozruch po tom, ako v hudobnej relácii Chart Show uštedril bozk hudobnému expertovi Jurajovi Čurnému, a to rovno na ústa! Ako na túto delikátnu situáciu zareagovala jeho manželka Andrea?

Hudobná relácia Chart Show sa už dlhý čas drží na výslní a teší sa obľube divákov. Jej tvorcovia tiež neustále prichádzajú s novými nápadmi, aby program ozvláštnili. No to, s čím prišli tentokrát, zaskočí asi mnohých.

Blíži sa sviatok zamilovaných, a tak aj najnovšie kolo Chart Show je venované najväčším slovenským lovesongom. Okrem rebríčka sladkých hitov si scénaristi pripravili aj ďalšie lahôdky. Jednou z nich bola aj nestarnúca sexi hra fľaša, ktorú si zahrali známi hostia. Tými boli tentokrát Peter Marcin (52), Kristína Kövešová (35) a Juraj Loj (35). A práve herec sa postaral o poriadny šok.

Horúci bozk Čurného so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po tom, ako sa fľaša zastavila pred krabicou, pod ktorou sa ukrýval hudobný guru, už všetci prítomní tušili, čo pánov čaká. „Môžeš aj na čelíčko,“ snažila sa situáciu zachrániť Adela. Juraj Loj sa však zaskočiť nedal. „A, čo, na pusu?“ vypýtal si od moderátorky pomyselné povolenie. „Ako chceš,“ vyskúšala Adela a hercovi nebolo viac treba. Hudobnému guru venoval bozk na ústa! Keďže Jurajovi Čurnému trčala od stola iba hlava, priestor na odpor nedostal. Situáciu však vzal s humrom a prekvapený sa na úlohe z chuti zasmial.

Horúci bozk Čurného so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Čo však na toto všetko hovorí jeho manželka Andrea Čurná? „Závidím mu, ako každá iná slovenská žena :)“ Zaklincovala s vtipom Andrea. Obľúbenú Chart Show uvidíte už zajtra na Markíze.

Viac o téme: Juraj LojJuraj ČurnýAndrea Čurná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu