Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cinkotova snúbenica Zuzana: Drogy možno schovával

Zuzana Wengerová Zobraziť galériu (10)
Zuzana Wengerová

BRATISLAVA - Snúbenica herca Dušana Cinkotu, ktorý je od 30. mája zadržaný políciou, konečne prehovorila! Pre televíziu Markíza vo štvrtkových Televíznych novinách a v Reflexe pripustila, že jej priateľ drogy schovával v byte.

Zuzana Wengerová netuší, čo si má o zadržaní svojho snúbenca Dušana Cinkotu myslieť. Toho koncom mája prichytili policajti so šiestimi zatavenými striekačkami metanfetamínu, teda pervitínu.

O drogách, ktoré jej priateľa priviedli do maléru, hovorí opatrne: "Neviem, či ich bral, ja som to na ňom nevidela. Nič doma nebolo také, o čom by som nevedela, čo to je. Je možné, že to predo mnou schovával, ale schovával to potom veľmi dobre." Na Zuzane vidno, že problémy snúbenca prežíva s ním a život sa jej obrátil naruby. "Neviem, čo si mám o tom myslieť. Neviem si predstaviť, že by to predával," hovorí utrápené dievča.

Cinkota si už kvôli drogám odsedel v roku 2001 v base vyše roka, v posledných mesiacoch sa snažil znova dostať do normálnych koľají. Staval dom, zháňal prácu, chcel znova hrať. Teraz čaká za mrežami na výsledky expertíz a na spravodlivé rozhodnutie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu