Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dušan Cinkota: Zabudol na všetky sľuby!

Pred rokom sľuboval, že s drogami prestane. Sklamal seba aj ostatných... Zobraziť galériu (11)
Pred rokom sľuboval, že s drogami prestane. Sklamal seba aj ostatných...

BRATISLAVA - „Nechce sa mi ísť znovu do basy. Už dva roky mám lásku a krásny vzťah. Drogy sú pre mňa minulosťou, chcem mať predsa zdravé deti,“ tvrdil presvedčivo v markizáckom Reflexe, odvysielanom 6. júna 2006 Dušan Cinkota (37).

Hercove sľuby však vyšli naprázdno a Cinki opäť lieta v problémoch. Pre drogy skončil v sobotu vo väzbe. Jeho hereckí kolegovia sú šokovaní!

„Je mi to veľmi ľúto a som z toho šokovaná,“ hovorí Katarína Brychtová, ktorá s Cinkim dabovala úspešný sitkom Priatelia. Pridáva sa k nej aj Bibiana Ondrejková. „Zaujíma ma priebeh vyšetrovania, ale môj vzťah k drogám a všetkému, čo s tým súvisí, je negatívny,“ vyznala sa herečka. Cinkiho blízki priatelia nedokážu pochopiť, prečo sa ich talentovaný kolega vrátil k závislosti. Sú však aj takí, ktorí tomu nedokážu uveriť. „Nikto mi nepotvrdil, či je to pravda, alebo nie. Nemám k tomu čo povedať,“ priznal Tomáš Maštalír, známy zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Herec už raz odsúdený bol a odsedel si viac ako rok. „O tom, že má Dušan znovu ťažkosti, sme sa dočítali v novinách,“ povedala Novému Času hercova sestra. Je ťažké niečo povedať. S rodičmi nevieme o tom, čo sa stalo nič. Telefonovali sme s jeho priateľkou, ani ona nevedela nič povedať,“ dodala.

Cinki skončil v policajnej cele v stredu popoludní. Polícia ho zadržala so šiestimi zatavenými striekačkami metamfetamínu, ktorému sa slangovo hovorí pervitín. Stalo sa to v bratislavskej Dúbravke pred budovou mestskej polície na Saratovskej ulici. V sobotu skončil vo väzbe. „Sudkyňa sa stotožnila s návrhom prokurátora a obvineného vzala do väzby,“ povedala hovorkyňa súdu Ľubica Mackovičová. Cinki je obvinený z výroby omamných a psychotropných látok, ich prechovávania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny na súde umelcovi hrozí trest až 15 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu