Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dušan Cinkota je opäť v cele!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (9)
Dušan Cinkota

BRATISLAVA - Herec Dušan Cinkota (37) už druhú noc prežil v policajnej cele! V stredu popoludní ho totiž na bratislavskej ulici zadržala polícia. Podľa informácií Nového Času má jeho zadržanie súvisieť s drogami!

Umelec mal problémy aj pred šiestimi rokmi, keď ho odsúdili za prechovávanie pervitínu a odsedel si vyše roka.

Informáciu o hercovom zadržaní potvrdil aj policajný zdroj. Umelec zatiaľ nebol obvinený. „Prípadom sa zaoberá polícia. V súčasnosti sa nebudeme k tomu vyjadrovať,“ uviedla M. Bujňáková z policajného prezídia.

Dušan Cinkota, známy pod prezývkou Cinki, mal opletačky so zákonom už pred niekoľkými rokmi. V novembri 2001 ho polícia obvinila z prechovávania drog. Vtedy mal pri sebe pervitín a skončil vo väzbe. Po viac ako roku ho prepustili na slobodu. V januári 2003 ho nakoniec za drogovú aféru odsúdili na dva roky basy. Za mreže sa však už nevrátil, keďže požiadal o podmienečné prepustenie a súd mu v októbri 2003 vyhovel. Z drogovej závislosti sa aj liečil a podieľal sa aj na divadelnom projekte venovanom protidrogovej tematike.

Po drogovej afére našiel útočisko v Divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene, kde začal hrať od augusta 2003. Vlani sa ukázal na obrazovke TV JOJ ako moderátor reality show VyVolení a zažiaril i v predstavení Jána Ďurovčíka … na vaše hroby. Vo zvolenskom divadle už iba hosťoval. Cinkiho preslávil najmä jeho hlas v obľúbenom seriáli Priatelia. Začínal v Radošinskom naivnom divadle a hral aj v SND.

Dušan Cinkota je opäť
Zobraziť galériu (9)

Snúbenica zúri: Dajte mi pokoj!


Cinkotovu snúbenicu Zuzanu Wengerovú sme zastihli včera popoludní v bratislavskom kozmetickom salóne, kde pracuje. Čiernovlásku prítomnosť novinárov nezaskočila. Okamžite vedela, čo vyvolalo záujem Nového Času. Nový malér jej snúbenca! „Nebudem sa o tom s vami baviť. Opýtajte sa na to právnika. So mnou to nemá nič spoločné. Dajte mi pokoj,“ nervózne reagovala Zuzana. Pôsobila rozrušene a bolo zjavné, že opätovné problémy jej priateľa ju psychicky ničia.

Cinkotov pokus o návrat


December 2005
Po dlhoročnej odmlke získa miesto v jojkárskej reality show VyVolení. Na moderátorskom poste vydrží dva mesiace.

Január 2006
Zlyháva pri nakrúcaní estévečkárskej šou Stroskotanec, kde má ako bezdomovec dva dni žiť na ulici. Miesto opúšťa po 12 hodinách.

Máj 2006
Exceluje v predstavení … na vaše hroby, kde hrá zabijaka. Po návrate do zvolenského divadla sa ešte pár mesiacov „drží“.

Jún 2006
Herec na skútri havaruje. Má otras mozgu a početné pomliaždeniny. Z nemocnice po dvoch dňoch uteká.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu