Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exmilenka prehovorila: Môj sex s Nikodýmom!

Martin Nikodým
Martin Nikodým

BRATISLAVA/NEW YORK - Päťročné tajomstvo úspešného markizáckeho moderátora a bývalej hviezdy televízneho kvízu Milionár Martina Nikodýma (35) je odhalené.

Nový Čas vypátral mladú ženu, s ktorou ešte v roku 2002 podviedol svoju manželku Michaelu (28)! Jednorazový sexuálny zážitok s vtedy mladučkou 19-ročnou Máriou z východu Slovenska si doprial po bujarom žúre...

K vzplanutiu došlo pred piatimi rokmi na jednej párty v Bratislave. Atraktívna východniarka Mária (24), ktorá prišla do hlavného mesta Slovenska za prácou, vtedy neodolala šarmu populárneho moderátora. Ten s ňou údajne po celý večer flirtoval. „Skončili sme v jednej izbe. Nesexovali sme, len sme mali vzájomný orálny sex - teda ,šesťdesiatdeviatku‘,“ prezradila Mária. Podľa jej slov išlo o jednorazovú záležitosť. „Síce padlo pri lúčení to klasické - Ja sa ti ozvem - no viackrát sme sa už nestretli,“ podotkla mladá žena.

Na Martina Nikodýma sa za jeho „úlet“ nehnevá, veď jej, podľa vlastných slov, doprial príjemný zážitok: „Bola to naozaj pekná noc. Dodnes si pamätám mnoho detailov...“ uškrnula sa brunetka. Mária je dnes už šťastne vydatá za Američana a žije na severe Spojených štátov amerických. O tom, že sa jej bývalá „láska na jednu noc“ rozvádza, čítala na internete. „Smutné, ale taký je život,“ skonštatovala sucho.

Nikodým ešte nedávno tvrdil, že kríza jeho manželstva trvá asi dva roky. Dnes je však jasné, že vo vzťahu to Martinovi a Michaele začalo škrípať omnoho skôr... A čo na to samotný moderátor? „Nebudem sa k týmto veciam vyjadrovať. Mne sa ozvalo dvanásť škriatkov, Ruženka a sedem trpaslíkov...“ pokúsil sa o nemiestny žart Nikodým.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu