Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Michaela Nikodýmová: Martin ma oklamal

Michaela Nikodýmová Zobraziť galériu (2)
Michaela Nikodýmová

BRATISLAVA - Michaela Nikodýmová (28), manželka známeho moderátora TV Markíza, po prvýkrát prehovorila o rozpade manželstva!

Len ťažko sa jej však hľadali slová, ktoré by vystihli jej súčasné pocity. „Čo vám mám na to povedať...?! Už samotný rozvod je pre mňa ťažká rana. Ale ešte horšia je tá medializácia,“ povedala mladá žena exkluzívne pre Nový Čas. Matka dvoch detí - Adamka (5) a Emmy Ley (2) - doposiaľ nemala žiadne skúsenosti s popularitou. Na rozdiel od jej manžela Martina (35), ktorý sa zviditeľnil nielen ako herec, ale predovšetkým ako moderátor vedomostného kvízu Milionár. Kým on uvádzal tie najsledovanejšie televízne relácie a spoločenské podujatia, ona sa doma starala o potomkov, varila, prala, upratovala... Počas 6,5 roka manželstva bola Michaela ženou v domácnosti! A odrazu sa to zmenilo. Jej meno sa skloňuje vo všetkých médiách, veď sa rozpadáva nielen jej manželstvo, ale aj idylický rodinný svet, ktorý po toľké roky úzkostlivo chránila.

Hrmot v rodinnom zázemí spôsobil jej manžel najprv návrhom na rozvod, a neskôr jeho medializáciou. Pre Michaelu to boli dva tvrdé údery pod pás. „S Martinom sme sa ešte na začiatku dohodli, že rozvod vyriešime v tichosti, bez médií. On však dohodu nedodržal,“ poznamenala zdrvená žena. Nikodým uviedol ako príčinu rozpadu manželstva dlhodobé neporozumenie: „Žijeme v dvoch odlišných svetoch a ten môj je mimoriadne rýchly,“ povedal doslova. No jeho manželka má na rozpad ich spolužitia úplne iný názor.

„Myslím si niečo iné, ale to už je aj tak jedno, nechcem o tom hovoriť,“ dodala sklamane. Špekulácie o tajnom priateľovi však poprela: „Nemám nikoho.“ Krach manželstva bol pre ňu síce nečakanou a bolestivou ranou, život však ide ďalej. Michaela Nikodýmová si pomaly zvyká na život s dvomi deťmi, ale už bez manžela. Aj keď živiteľom rodiny Nikodýmovcov bol v minulosti Martin, jeho manželka z budúcnosti nemá strach. „Financie by nemali byť problém,“ nádeja sa pôvabná mladá žena, ktorej jedinou túžbou je mať už rozvod čo najskôr za sebou a chrániť svoje dve ratolesti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu