Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nikodýmova manželka: Svoje trápenie ukrýva u rodičov

Nikodýmove ratolesti sú momentálne s jeho manželkou Michaelou u jej rodičov v Trenčíne Zobraziť galériu (5)
Nikodýmove ratolesti sú momentálne s jeho manželkou Michaelou u jej rodičov v Trenčíne

TRENČÍN - Kde inde hľadať útechu ako u rodičov - najbližších, ktorí vedia potešiť láskavým slovom, pohladením...

Ani Michaela Nikodýmová (28) nie je iná a pomoc v ťažkých chvíľach, keď sa jej rozpadá manželstvo, hľadá u svojej rodiny. Manželka markizáckeho moderátora Martina Nikodýma (35) našla útočisko spolu s dvomi deťmi - Adamkom (5) a Emmou Leou (2) - v panelákovom byte svojich rodičov v Trenčíne. Tam teraz skrýva svoju bolesť, po nociach plače do vankúšov a stále dookola si kladie tú istú otázku: Prečo?

Skutočnosť, že Michaela je v týchto dňoch u rodičov, sa snaží jej brat zatajiť a tým chrániť sestru od vonkajšieho sveta. „Nebudeme sa k tomu vyjadrovať. Nehnevajte sa.“ Michaela zrejme nechce, aby sa jej útek do Trenčína prezradil, preto väčšinu času trávi s deťmi zatvorená v byte. Nič o nej nevedia susedia, ba ani predavačky z blízkeho obchodu. „Potraviny nakupuje jej brat,“ tvrdia.

Michaela Nikodýmová teraz žije s deťmi v paneláku na jednom z trenčianskych sídlisk. Fotografia z utorkového popoludnia ju zachytáva vo chvíli, keď opúšťa svoj dočasný domov. Husto sneží. Fúka nepríjemne ostrý vietor. Dcérku Emmu Leu nesie v náručí zababušenú od hlavy po päty v teplom oblečení. Adamko kráča pred nimi k striebornému Volkswagenu Golf. Starostlivá mama najskôr kontroluje obe deti, či sú dobre oblečené, a potom naštartuje auto, aby ho vykúrila. Kým s Adamkom čistia zasnežené vozidlo, malé dievčatko veselo poskakuje okolo nich. Len Michaelina strhaná tvár a kruhy pod očami prezrádzajú, že mladá žena pred nimi možno ešte stále tají veľkú a bolestivú skutočnosť - že mamka a ocko sa rozvádzajú...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu