Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Priatelia Michaely Nikodýmovej: Martin ťa pripraví o všetko!

Michaela Nikodýmová Zobraziť galériu (2)
Michaela Nikodýmová

BRATISLAVA - Michaela Nikodýmová (28) dostala ďalší ,kopanec´ od svojho zatiaľ ešte stále manžela Martina (35).

Moderátor ešte nie je rozvedený, no už si do novej rodinnej vily v Devíne vodí frajerku. Ich blízki priatelia sa preto obávajú, že Martin sa pokúsi prisvojiť si zo spoločného majetku väčší diel a Michaela skončí na mizine! „Ona nikdy nepracovala, venovala sa deťom. Teraz sa musí len mlčky prizerať, čo jej muž vyvádza, inak by nedostala ani sľúbené dosť vysoké alimenty,“ prezrádza blízky priateľ manželov Nikodýmovcov.

V novopostavenom dome v Devíne, ktorého vlastníkmi sú podľa výpisu z katastra nehnuteľností manželia Martin a Michaela Nikodýmovci, už šéfuje nová žena! Mladá brunetka. Martin tu s ňou prežil aj romantický večer na Valentína. Hoci rozvodové konanie Nikodýmovcov sa ešte ani nezačalo, markizácky moderátor už odstavil svoju rodinu na vedľajšiu koľaj a začína nový život. Zdá sa, že pohodlie obrovskej vily v Devíne si chce užívať sám, prípadne so svojou mladou frajerkou. Pritom ešte pred pár dňami tvrdil, že za krachom jeho manželstva nestojí iná žena, ale dlhodobé neporozumenie.

„S Michaelou žijeme v dvoch odlišných svetoch a ten môj je mimoriadne rýchly,“ snažil sa poprieť špekulácie, že by ho rodinný život prestal baviť a chcel si užívať. Jeho oficiálnej partnerke teraz zostáva len čakať, aké omrvinky jej manžel zo spoločného vlastníctva nechá. Veď v jeho živote je, zdá sa, nová láska! Preto sa priatelia známeho páru obávajú toho, že Michaela s deťmi - Adamkom (5) a Emmou Leou (2) - budú musieť po rozvode opustiť aj byt v centre Bratislavy. Podľa neoficiálnych informácií ho chce Martin predať a žene kúpiť byt v jej rodnom Trenčíne. A to aj napriek tomu, že pred časom tvrdil: „Pokiaľ ide o financie, vynasnažím sa byť korektný.“ Michaela Nikodýmová, ktorá sa počas 6,5-ročného manželstva starala výlučne o výchovu detí, nemá ľahkú situáciu. Je totiž ešte stále na materskej dovolenke, bez stabilného príjmu. Nikodým sa o ňu príliš nezaujíma, navyše sa onedlho chystá vycestovať do Indie a vôbec ho netrápi, čo bude s jeho ženou a deťmi.

Michaela by sa v týchto dňoch od hanby najradšej prepadla do zeme. Veď už celé Slovensko vie, že za rozpadom jej navonok idylického manželstva je zrejme Martinova milenka! Včera jej vôbec nebolo do reči. Keď v červenej šiltovke zasadenej hlboko do čela odprevádzala syna do škôlky, pozornosť médií ticho odstavila slovami: „Nehnevajte sa, ale nemám k tomu čo povedať,“ odvetila sklamaná žena.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu