Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nerozhodný Nikodým: Milionár v STV alebo India?

Martin Nikodým Zobraziť galériu (14)
Martin Nikodým

BRATISLAVA - STV, Markíza a India! V posledných dňoch známy moderátor Martin Nikodým (35) nemyslí na nič iné.

Od verejnoprávnej televízie totiž dostal ponuku, ktorá sa neodmieta. „Chceme, aby pán Nikodým moderoval Milionára,“ potvrdil Novému Času hovorca STV Jozef Gogola. Plavovlasému „milionárovi“ sa však začiatok nakrúcania vedomostného kvízu prelína s dlho vytúženou cestou do Indie a navyše ešte sú v hre Markíza a relácia Tesne vedľa. Čo si profík Nikodým nakoniec vyberie?

STV kúpila licenciu na vychytený formát Milionár a hľadá moderátora. Horúcim tipom je Martin Nikodým, ktorý Milionára bravúrne moderoval na obrazovkách Markízy dlhých šesť rokov a nikto iný ho v tom, aj keď pokusy boli, neprekonal. Prvé nakrúcanie kvízu Milionár by sa malo v STV začať koncom marca, lenže práve to je to, čo spravilo nečakaný škrt cez rozpočet cestovateľovi Martinovi. „Cesta pána Nikodýma do Indie by ohrozila výrobu. Nemôžeme nič odkladať,“ upozorňuje hovorca STV Jozef Gogola. 

Nerozhodný Nikodým: Milionár v
Zobraziť galériu (14)
Práve preto si obľúbený moderátor láme hlavu nad tým, čo uprednostniť. „Cestu do Indie som plánoval štyri mesiace a koncom marca by som mal letieť. Všetko už mám nachystané. Lenže cesta sa kryje s výrobou Milionára,“ potvrdil pre Nový Čas zadumaný moderátor. Všetko však nasvedčuje tomu, že Nikodým nakoniec uposlúchne hlas svojho srdca a uprednostní lásku k práci pred láskou k cestovaniu. „Milionár je mojou srdcovkou, je to šesť rokov môjho života. Budem to veľmi zvažovať, lebo práca je na prvom mieste. Nie je vylúčené, že cestu odrieknem,“ naznačil Martin Nikodým.

Ak teda nakoniec prikývne estévečke, bude sa musieť vzdať expedície do Indie a aj markizáckej relácie Tesne vedľa. Pri pohľade na úspešnosť Milionára rozhodovanie nemusí byť také ťažké...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu