Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Neretušované foto: Takto vyzerá telo playmate v skutočnosti!

Playmate Holly Madison Zobraziť galériu (3)
Playmate Holly Madison

LOS ANGELES – Nič nie je také ružové, ako by sa mohlo zdať! Playmate Holly Madison (32) patrí medzi ženy, ktorých telo väčšina mužov bezhranične obdivuje. Ako je však vidieť na jej najnovších fotografiách úplne bez retuše, od bohyne má aj ona dosť ďaleko!

Faldíky aj celulitída! To všetko sa dá vidieť na fotografiách ktoré Holly nafotila s tým, že budú zverejnené úplne bez retuše. Tento krok bol o to odvážnejší, že jej nedávno jej šéfovia z píp-show v Las Vegas poradili, aby trochu schudla. Zdá sa však, že Holly je na svoje telo hrdá!

„Mám celulitídu – a mala som ju aj keď som bola totálne chudá,“ prezradila obdarená blondínka. „Nikdy nebudem bez nej.“ A jej rada ostatným ženám, ktoré tiež „krášli“ pomarančová koža? „Ľudia si jednoducho na ňu musia zvyknúť, možno sa podľa toho obliekať alebo používať na jej zakrytie telový mejkap.“

Diéta? Nič pre ňu! „Mám priveľmi rada jedlo na to, aby som dodržiavala nejakú šialenú diétu. Mojím obľúbeným prehreškom sú hranolky,“ priznala Holly, ktorá sa vďaka prístupu k svojej postave stala hrdinkou v očiach žien, ktoré tiež milujú svoje obliny a nechcú sa ich vzdať. „Nie som perfektná, ale svoje krivky milujem,“ uzavrela debatu známa Playmate.

Spolu s Holly odhalila svoje reálne telo aj Kim Kardashian. Tá sa tiež priznala, že hoci zhodila niekoľko kíl, celulitídy sa nie a nie zbaviť. Nuž, je viac ako jasné, že pomarančová koža si jednoducho svoje obete nevyberá!

Neretušované foto: Takto vyzerá
Zobraziť galériu (3)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu