Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná playmate s obrovským bruškom: Po pôrode zjem placentu!

Holly Madison vo vysokom štádiu tehotenstva Zobraziť galériu (9)
Holly Madison vo vysokom štádiu tehotenstva (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Šokujúce plány! Hoci sa Holly Madison (33) nachádza vo vysokom štádiu tehotenstva, z vysokého pracovného tempa nepoľavuje. S veľkým bruškom sa neustále pretŕča v spoločnosti a aktívne prispieva na svoju internetovú stránku. Nad niektorými z jej nápadov však fanúšikovia len nechápavo krútia hlavami. Blondínka sa pochválila tým, na čo použije placentu.

Nechutné či novátorské? Aj keď Holly Madison kedysi zohrievala posteľ samotnému zakladateľovi impéria Playboy, v súčasnosti si vychutnáva všetky radosti požehnaného stavu. Rodiť bude síce každú chvíľu, no to jej nebráni v tom, aby svoje krivky budúcej mamičky predvádzala na červenom koberci. So svojimi priaznivcami pritom zostáva v kontakte aj prostredníctvom sociálnych sietí a vlastnej webstránky. Práve vďaka nej už stihla svet informovať o tom, že placentu po pôrode len tak nevyhodí, ale skonzumuje.

„Môže to znieť drsne, ale plánujem nechať z mojej placenty vyrobiť tabletky, ktoré budem môcť užívať po pôrode. Počula som, že to ženám pomáha v rýchlejšom zotavovaní. A ja sa chcem zotaviť čo najrýchlejšie!“ napísala niekdajšia playmate tento týždeň na svojom oficiálnom blogu. Pre lepšiu predstavivosť dokonca pripojila obrázok sklenej dózy s priehľadnými tobolkami, ktoré zrejme mali znázorňovať výsledný produkt.

Holly Madison zverejnila fotku
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Holly Madison/Celebuzz)

Je celkom možné, že samotná Holly si týmto krokom zatiaľ nie je úplne istá. Aby rozprúdila diskusiu na pomerne kontroverznú tému, nezabudla požiadať oddané čitateľky o názor: „Už to niektorá z vás ostatných mamičiek skúšala?“ Medzi celebritami by však táto tehuľka nebola nijakou priekopníčkou. Predbehla ju January Jones, ktorá po pôrode syna Xandera túto procedúru vehementne odporúčala: „Je to niečo, nad čím som veľmi váhala. Sme však jedinými cicavcami, ktorí nejedia vlastné placenty. Nie je v tom žiadne čarodejníctvo ani nič podobné! Odporúčam to všetkým mamám!“ Žeby išlo o nový hollywoodsky trend? Prominentné mamičky sa ním zatiaľ príliš nechvália.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu