Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Svet šoubiznisu sa zbláznil: Táto playmate že je pritučná?!

Holly Madison s výstavnými krivkami - z ktorých partií má zhodiť? Zobraziť galériu (9)
Holly Madison s výstavnými krivkami - z ktorých partií má zhodiť?

LAS VEGES – Schudni! Tak znel odkaz pre azda najznámejšiu playmate pod slnkom, Holly Madison (32). Jej šéfovia však majú na krásu zrejme dosť zvláštny názor. Veď o krivkách, ktorými sa blondínka hrdí, snívajú tisícky mužov!

„Už nie si sexi, schudni!“ V takomto duchu sa zrejme niesol telefonát, ktorý prednedávnom Holly absolvovala. „Bola som šokovaná,“ prezrádza svoje pocity z nepríjemného rozhovoru so šéfmi platinová kráska. „Zmenila som svoje stravovacie návyky, aby som jedla naozaj zdravo. Zhodila som pár kíl. Ešte stále tam však nie som a rozhodujem sa, či vôbec chcem zhodiť,“ priznala bývalá playmate. „Podľa mňa som prezentovaná ako sexsymbol, nie ako fitness modelka alebo profesionálna tanečníčka, takže si myslím, že vyzerám dobre!“ obhajovala svoje krivky Holly. A má zrejme pravdu. Veď práve zvodným tvarom vďačí za svoju kariéru!

Pribrala kvôli Hughovi? Holly sa so zakladateľom časopisu Playboy, Hughom Hefnerom, rozišla ešte v roku 2008 po tom, čo dlhý čas bola jeho partnerkou číslo jedna. Ich vzťah mal len jedinú chybu – Hugh sa nechcel ženiť. „Holly veľmi milujem a myslím, že budeme spolu po zvyšok môjho života, ale manželstvo už nie je súčasťou mojej skladačky.“

Táto tak trochu umelá kráska by možno nechuť k ženbe starému pánovi odpustila, ťažko sa jej však museli čítať titulky, v ktorých sa nedávno oznamovalo jeho zasnúbenie s inou blondínkou, Crystal Harris. Žeby to Holly prišlo ľúto a začala jesť viac sladkostí? Nech je ako chce, ak má v pláne udržať si lukratívne miesto v šou, bude zrejme musieť schudnúť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu