Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Holly Madison s čudným dekoltom: Jeden prsník má vyššie ako druhý!

Holly Madison s podivným výstrihom - každé ňadro iným smerom Zobraziť galériu (8)
Holly Madison s podivným výstrihom - každé ňadro iným smerom

LAS VEGAS – Sexi krupiérka a Playboy zajačik v jednom! Hoci Holly Madison (30) svojimi vnadami púta pozornosť pri každej príležitosti, pritesné outfity sa jej nemusia vždy vyplatiť. V korzetovom kostýmčeku bola tento týždeň síce za sexicu, no jej silikóny sa občas vybrali vlastným smerom. A každé ňadro inam!

Bohyňa sexepílu a hazardu! V takejto úlohe sa niekdajšia Hefnerova milenka číslo jeden predstavila počas štvrtkovej noci v Las Vegas. Vychýrený Playboy klub totiž oslavoval okrúhle 50. narodeniny, na ktorých nesmeli chýbať známe tváre a sexi dámska obsluha – na polonahých kráskach mohli hostia oči nechať!

Hviezdou večera sa stala práve Holly, ktorá zakladateľovi magazínu Playboy istý čas zohrievala posteľ. S blond hrivou a v dráždivom outfite bola pri rozdávaní kariet skutočne na zožratie. Priliehavý korzet sa jej však počas rozhovorov s médiami a pri pózovaní pred paparazzmi postaral o úsmevné okamihy. Veľké prsia jej z času na čas doslova vytláčal až pod kľúčne kosti. A v niektorých pózach sa jej prsníky ani „netrafili“ do rovnakej výšky!

Prvý Playboy klub bol otvorený 29. februára 1960 v Chicagu (štát Illinois). Vďaka hosteskám v tradičných kostýmoch, prezývaným „zajačiky“ a vďaka živým vystúpeniam už od prvej chvíle zaznamenal obrovský úspech – v priebehu troch mesiacov sa v jeho priestoroch ocitlo až 132 tisíc návštevníkov. No aj keď bolo počas uplynulých desaťročí otvorených niekoľko ďalších prevádzok, dnes funguje už len posledná z nich v Las Vegas.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu