Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi playmate 6 týždňov po pôrode: V bikinách má postavičku ako lusk!

Holly Madison ani nie dva mesiace po pôrode predviedla v bikinách závideniahodné krivky. Zobraziť galériu (8)
Holly Madison ani nie dva mesiace po pôrode predviedla v bikinách závideniahodné krivky. (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Expresne štíhla! Hoci Holly Madison (33) v minulosti zohrievala posteľ zakladateľovi magazínu Playboy a obývala jeho luxusnú rezidenciu, nakoniec takémuto životu dala zbohom. Dnes si užíva šesťtýždňovú dcérku a ako hrdá mama ani nemôže byť viac sexi. V plavkách už pretŕča ukážkové telo, akoby vôbec nerodila.

Chudne na počkanie! Aj keď sa Holly Madison v tehotenstve pýšila pomerne veľkým bruškom, svoj prvý prírastok pod srdcom si užívala na maximum. Spoločenského života sa nevzdala a aj vo vysokom štádiu gravidity pravidelne pózovala na červenom koberci. Zdá sa však, že o oddych nestojí ani po tom, čo dcérku Rainbow priviedla na svet. Tehotenské kilá nechala v pôrodnici a po vyše mesiaci ohúrila v bikinách.

Atraktívna blondínka sa už počas tehotenstva upla na zdravú výživu a pravidelné cvičenie, vďaka čomu sa jej zväčšovalo iba samotné bruško. Napriek tomu však fotografi na nedávnej bazénovej párty v Las Vegas len neveriacky krútili hlavami. Holly v bikinách im totiž pred objektívy naservírovala výstavný dekolt, štíhle nohy a ploché bruško bez strií či iných nedokonalostí. Bývalá playmate sa dostala do formy v rekordnom čase, vďaka čomu by si zaslúžila titul najsexi mama z pánskych časopisov.

Tvár populárneho kanála E! sa v nedávnom rozhovore priznala, že počas tehotenstva pribrala úctyhodných 18 kíl. Znie to síce neuveriteľne, no podľa jej slov potrebuje ešte postupne štvrtinu z nich zhodiť. „Koho zaujíma, že musím schudnúť 4,5 kila? Udržiavala som sa v zdraví a robila som to najlepšie, čo som mohla. Som naozaj hrdá na to, ako teraz vyzerám!“ nekládla si Holly servítku pred ústa. Ako každá perfekcionistka v Hollywoode, aj ona zrejme ručičku váhy ešte potlačí smerom nadol. Ak by sa tak ale náhodou nestalo, ľutovať rozhodne nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu