Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chcete zlepšiť svoj sexuálny život a byť šťastnejší? Zaraďte do jedálnička tieto potraviny: Určite ich už máte doma

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GÖTEBORG – Všetci chceme dobrý spánok, skvelý milostný život a pevné vzťahy. Nová správa pozná riešenie na to, ako dosiahnuť lepší sexuálny život. Odborníci odhalili prekvapivé spojenie medzi vaším sexuálnym životom a konzumáciou konkrétneho druhu potravín.

Správa Vegocracy Report 2024 spoločnosti Picadeli so sídlom vo švédskom Göteborgu, ktorá sa zameriava na zdravé stravovanie, uviedla, že neuveriteľných 73 percent ľudí, ktorí každý deň jedia odporúčané množstvo ovocia a zeleniny, je spokojných so svojím milostným životom. U tých, ktorí nejedia dostatok zeleniny, tento podiel klesá na menej ako polovicu (48 percent).

Chcete zlepšiť svoj sexuálny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ukázalo sa, že živiny v ovocí a zelenine môžu pomôcť zlepšiť celkové sexuálne zdravie tak, že zlepšia krvný obeh a zvýšia hladiny energie. Správa tiež tvrdí, že úžasných deväť z 10 ľudí je šťastných vo svojich vzťahoch, keď každý deň zjedia 400 gramov ovocia a zeleniny. Tento podiel klesá o 12 percent u tých, ktorí nekonzumujú odporúčané množstvo zeleniny a ovocia.

Dôležité sú však aj časy konzumácie. 72 percent tých, ktorí konzumujú päť jedál denne, má lepší spánok. Konzumácia zeleniny napokon súvisí aj s celkovou pohodou. Takmer 85 percent ľudí, ktorí jedia veľa ovocia a zeleniny, tvrdí, že sú skutočne spokojní so svojím životom. Zdá sa teda, že nielenže sú tieto potraviny plné dôležitých živín a antioxidantov, ale tiež pomáhajú udržiavať vaše telo a myseľ zdravé.

Viac o téme: ZeleninaOvocie SexCelkové zdravie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu