Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dôchodca kráčal na zastávku, keď zrazu zbadal na chodníku... preboha, čo tu tie robia?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BREAM - Dôchodca bol na ceste na zástavku, keď si všimol nezvyčajnú zápchu na chodníku. Každý by predpokladal, že išlo o ľudí, ktorí sa snažia nastúpiť do autobusu, no v skutočnosti išlo o stádo oviec. Podľa záberu to vyzerá tak, akoby zvieratá čakali na spoj.

Šesťdesiattriročný Alan Day z anglického grófstva Gloucestershire bol na ceste do knižnice Bream Community Library, kde pracuje ako dobrovoľník. Išiel na autobusovú zastávku, keď si všimol, že chodník je zatarasený stádom päťdesiatich oviec. Dôchodca bizarnú scenériu odfotil. Na fotke to vyzerá tak, akoby zvieratá čakali na autobus. 

Dôchodca kráčal na zastávku,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď som sa dostal do dediny, videl som asi päťdesiat oviec. Keď prišiel autobus, vyzeralo to tak, že všetky stoja v rade na nástup. Vyzeralo to smiešne, ako keby chceli využiť zľavnené cestovné do Gloucesteru na dve libry," uviedol Day. 

Dôchodca kráčal na zastávku,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pastier oviec sa v ten deň pravdepodobne inšpiroval starodávnou tradíciou, pri ktorej zvieratá nechal voľne sa pásť. Nedopatrením sa však zatúlali na cestu, vďaka čomu vznikla veľmi zábavná fotografia.

Viac o téme: AutobusZastávkaOvce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu