Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž tvrdí, že počas operácie vystúpil zo svojho tela: Opísal, čo sa s ním dialo

(Zdroj: Reprofoto/Prioritize Your Life, Pixabay)

BRATISLAVA - Šesťdesiatnik Scott Drummond opísal pre Prioritize Your Life udalosť, ktorú prežil keď mal iba 28 rokov, keď skončil po úraze na operačnom stole. Na rutinný chirurgický zákrok však nikdy nezabudol, pretože je presvedčený o tom, že sa mu počas operácie podarilo dostať sa na „druhý breh.“

Keď si Scott Drummond pri páde na lyžiach vykĺbil palec, musel podstúpiť rutinnú operáciu. Tento chirurgický zákrok si detailne pamätá dodnes, pretože podľa jeho slov zostal na 20 minút mŕtvy. Jedna zo sestier na operačnej sále  totiž pokazila turniket a on si spomína, ako kričala, že ho zabila a vybehla von zo sály.

Ďalšia vec, ktorá sa mu jasne vybavuje, bol pocit v jeho paži. Hneď ako ho zacítil, vznášal sa nad svojím telom a hľadel dolu na operačný stôl. „Sledoval som každý steh, ktorý mi robili,“ uviedol. Vedľa seba cítil nejakú prítomnosť a je presvedčený, že to bol Boh. Bytosť bez tváre ho vzápätí previedla na pole plné nádherných kvetov.

 

„Živo si pamätám, že som sa nemohol obzrieť späť a dostal som pokyn, aby som sa už nikdy nepozeral dozadu,“ povedal Drummond.  Stál vraj na poli s osobou, ktorá bola s ním, ale nikoho nevidel. „Bolo tam niekoľko veľkých stromov. A pamätám si, že to boli tie najneobvyklejšie stromy aké som kedy videl. Mali navrchu dlhý kmeň s listami a bolo ich veľa,“ opisuje neobvyklú zeleň a dodáva, že všade boli nádherné  poľné kvety, ktoré mu siahali  po pás.

„Díval  som sa na tie krásne kvety, pretože  ma baví práca na dvore a v záhrade a spomínam si, aké živé a krásne mali. Pamätá si aj to, ako osoba, ktorá ho na toto miesto doviedla, nakoniec odišla a on zostal sám a všetko bolo pokojné.  Keď sa vraj dostal k oblaku,  natiahla sa cez neho k nemu ruka a povedala mu, že „ešte nie je jeho čas a má pred sebou veľa vecí, ktorú musí urobiť.“ Potom, ako sa stiahla späť do oblaku, Drummonda niečo vtiahlo do tela, ktoré ležalo na operačnom stole. Vtedy si zároveň uvedomil, že „vie, že musí zlepšiť svoj život.“

Viac o téme: OperáciaSmrťKlinická smrťScott Drummond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu