Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Mladík si chcel zohriať jedlo v mikrovlnke: Zrazu začal divne blikať displej, hrôzostrašný dôvod

(Zdroj: Reddit/SatynMalanaphy)

NEW YORK - Mikrovlnka patrí k neodmysliteľnej súčasti kuchyne. Len si vyberieme niečo z chladničky a do pár minút to máme teplé, akoby sme to práve uvarili. O niečo podobné sa chcel pokúsiť aj istý mladík u svojho kamaráta. Čísla na displeji však začali záhadne blikať.

Na stránke Reddit sa objavilo video, ktoré vyráža dych. Jeden z užívateľov, ktorý si hovorí SatynMalanaphy, si chcel zohriať jedlo v mikrovlnke u svojho kamaráta, uvádza New York Post. Vložil tanier dnu a pozrel sa na displej. Žiadne čísla však nevidel, pretože ich niečo blokovalo. 

"Skúsil som použiť mikrovlnku u priateľa a videl som, že čísla blikajú, tak som sa na to pozrel bližšie," píše sa v príspevku. Video sa sústredilo na digitálny displej, na ktorom naozaj nebolo vidieť čísla. Spočiatku sa zdalo, akoby blikali. Po priblížení sa však naskytol dych vyrážajúci pohľad. Vo vnútri displeja boli šváby. Kuchyňa musela byť poriadne zamorená, pretože jeden šváb sa objavil aj na vonkajšej strane displeja.

Pod videom sa zhromaždilo už viac ako 2500 komentárov. Mnohé z nich sú rady o tom, ako sa zbaviť škodcov v kuchyni. SatynMalanaphy v komentároch odpovedal, že inváziu hmyzu považuje za obzvlášť znepokojujúcu, pretože ostatné miestnosti v byte boli relatívne čisté. Okrem toho spomenul, že mikrovlnku už vyhodili. 

Viac o téme: HmyzMikrovlnkaŠváb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu