Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Mladík s hrôzou zistil, že mikrovlnku šesť rokov používal nesprávne: Urobili ste rovnakú chybu?

(Zdroj: TikTok/mrelectricnick)

LONDÝN - Muž z Veľkej Británie zistil, že svoju mikrovlnnú rúru nikdy poriadne nerozbalil napriek tomu, že ju používal šesť rokov. Na svoju chybu prišiel po tom, čo videl populárne video na sociálnej sieti.

VIDEO Večný problém pri zohrievaní v mikrovlnke: Časť jedla je teplá, časť studená! Trik, ako tomu zabrániť

Užívateľ TikToku známy ako mrelectricnick videl video na internete, v ktorom sa uvádza, že mikrovlnky majú na ovládacích prvkoch fóliu, ktorá keď sa neodstráni, zariadenie môže vybuchnúť. Z videa je zjavné, že tlačidlá na jeho rúre sú extrémne opotrebované. "To si zo mňa robíš srandu," povedal vo videu. Následne sa prstom dotkne rohu mikrovlnky a na svoje prekvapenie objaví fóliu, ktorú odlepí. Po tomto jednoduchom úkone rúra vyzerá ako nová. 

@mrelectricnick

##stitch with @meganmitchellofficial NO EFFING WAY.

♬ original sound - mrelectricnick

Zverejnené zábery za prvý deň zaznamenali viac ako 2,5 milióna zhliadnutí a takmer tisícku komentárov. Jeden z komentujúcich poznamenal, že toto je prvá vec, ktorú urobí po kúpe akéhokoľvek spotrebiča. "Nevedel som, že by sa to dalo urobiť s mikrovlnkou. Tú svoju mám už niekoľko rokov," napísal ďalší. Iní užívatelia TikToku tvrdili, že o ochrannej fólii vedeli, no aj tak ju nechali nalepenú. "Nechávam si svoju fóliu, je čistá," skonštatoval. 

Viac o téme: Mikrovlnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu