Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollár bráni Merčiaka po uniknutom VIDEU plného vulgarizmov z olympiády: Aj keď pi*ujete, máte skvelú kadenciu

Boris Kollár sa zastal Marcela Merčiaka Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár sa zastal Marcela Merčiaka (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Každému sa občas stane, že mu "ujde" zlé slovo či vulgarizmus a nedajbože sa to dostane ešte na internet. Tento moment je potom ešte virálnejší, ak ide o také známe meno, ako je komentátor Marcel Merčiak. Asi nikomu na Slovensku v nedeľu večer neuniklo video, v ktorom sa známy moderátor pohádal s produkčným, a toto všetko zachytili mikrofóny v štúdiu. Aj keď táto výmena názorov sa do verejnoprávnej televízie nedostala, k úniku došlo zrejme v čase, kedy sa komentátor pripravoval na ďalšie preteky či disciplínu. V týchto chvíľach sa ho zastal predseda parlamentu a líder Sme rodina Boris Kollár.

Vám sa nikdy nič také nestalo? Pýta sa verejne Kollár

Kollár je totiž v oblasti médií tiež známe meno a aj on sám chápe, že každý moderátor, redaktor či člen štábu je len človek. Aj predseda parlamentu zverejnenie nahrávky vníma ako súkromný rozhovor, ktorý nikto nemal nikdy počuť. "Dajte si ruku na srdce. Vám sa to nikdy nestalo v súkromnej komunikácii, prípadne v aute, ak vás niekto totálne naštve? Proste mu rupli nervy a vyventiloval sa," komentuje dianie okolo Merčiaka obranným štýlom Kollár. 

Kollár však neskôr pritvrdil slovník a Merčiaka pochválil. "Pán Merčiak, ale musím uznať, aj keď pi*ujete (emotikony), máte skvelú kadenciu a viete poslucháča zaujať ... myslím, že ste sa u nás na Slovensku stali druhýkrát nesmrteľný," pochválil komentátora predseda parlamentu.

Kollár bráni Merčiaka po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

Video, ktoré sa objavilo na internete

Ak vám včerajšie video s Marcelom Merčiakom ušlo, môžete si ho pozrieť nižšie. Celá pasáž síce pôsobí dojmom, že je vystrihnutá zo živého vysielania, no podľa všetkého, čo sa deje a podľa dĺžky tejto výmeny názorov bola pravdepodobne nahratá "mimo éter", kedy buď počas reklamného bloku neprebiehala žiadna disciplína, alebo sa štáb a komentátor pripravovali na ďalšieho súťažiaceho. Ide tak zrejme o únik.

Pozor! Video obsahuje vulgárne vyjadrovanie, ktoré nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí slabšej povahy:

Viac o téme: VulgarizmyBoris KollárOlympiádaMarcel MerčiakSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu