Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sex na palube Ryanairu: Pasažierka poskytla mužovi orál pred očami cestujúcich

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Spolucestujúcich v lietadle si skutočne nevyberáme. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili pasažieri letu spoločnosti Ryanair, ktorí boli svedkami orálneho sexu. Jednému z nich sa toto obscénne divadlo podarilo nahrať na video, ktoré neskôr publikoval na Twitteri. Letecká spoločnosť sa k incidentu zatiaľ nevyjadrila.

Video, ktoré sa nedávno objavilo na sociálnych sieťach, zachytáva muža držiaceho v ruke nejaký nápoj, zatiaľ čo žena sediaca veľa neho skláňa hlavu k jeho rozkroku. Zdá sa, že muž následne zatvoril oči a ženina hlava sa pohybuje v jeho lone. Autorom záberov je spolucestujúci, ktorý sedel cez uličku. V jednom momente sa dvojica začala vášnivo bozkávať, pričom muž obchytkával ženu pod šatami. O chvíľu neskôr je vidno, ako si pasažierka prehodila vlasy dozadu na chrbát a v milostnom akte pokračovala. 

Letecká spoločnosť Ryanair zrušila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Martin Meissner, File)

Mnohí užívatelia sa pozastavovali nad tým, ako k niečomu takému mohlo dôjsť. "@Ryanair, koho vyhodia za to, že ich v tom nechal pokračovať?" pýta sa jedna osoba. Nie je jasné, či dvojici bolo dovolené zostať na palube alebo ich niekto požiadal, aby prestali. Správanie páru by sa však dalo považovať za trestný čin, pretože sa na verejnosti správali obscénne. Podľa palubných pravidiel írskych aeroliniek by mohli byť cestujúci z lietadla vykázaní, ak sa budú takto správať. 

Milenci (35, 38) si to rozdali priamo pred deťmi: Nechutný sex, za ktorý budú pykať

"Ak sa podľa nášho rozumného názoru správate na palube lietadla spôsobom, o ktorom sa dôvodne domnievame, že môže spôsobovať alebo spôsobuje nepohodlie, nepríjemnosti, škody alebo zranenia iným cestujúcim alebo posádke, môžeme prijať také opatrenia, ktoré považujeme za primerane nevyhnutné, aby sa zabránilo pokračovaniu v takom správaní vrátane obmedzenia," píše sa v palubných pravidlách spoločnosti. Ryanair sa k prípadu zatiaľ nevyjadril. 

Viac o téme: SexLietadloRyanairSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu