Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Žena sa zrútila z balkóna počas sexu a dopadla na auto: VIDEO Na pomoc jej pribehol polonahý milenec!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Destination Fail)

TCHAJ-PEJ - Začiatkom septembra došlo ku kurióznemu incidentu, keď z balkóna tchajpejského bytu vypadla žena oblečená iba do trička a nohavičiek. Nohami dopadla na strechu zaparkovaného čierneho sedanu, rozbila na ňom strešné okno a poničila strechu vozidla. Malo k tomu dôjsť v momente, keď sa na balkóne oddávala sexuálnym hrám so svojím partnerom.

Milenci sa oddávali sexu v Toyote Yaris: Nechtiac uvoľnili ručnú brzdu, FOTO toho, čo nasledovalo

Incident, ktorý sa odohral 5. septembra, bol zachytený bezpečnostnou kamerou na ulici a ukazuje nepríjemný okamih, kedy žena dopadla na auto zaparkované pred bytovkou. Náraz bol taký silný, že žena zanechala na vozidle poriadne škody. Na sebe mala iba tričko, nohavičky a na jednom členku jej viseli biele nohavice.

Žena sa po páde chytala, sediac stále na aute, za boľavý chrbát. O niekoľko sekúnd k nej pribehol aj sporoodetý partner a zjavne sa snažil svoju milenku upokojiť a pomohol jej napokon zliezť dolu na zem.

Podľa portálu thesun.co.uk jeden zo šokovaných svedkov povedal tamojším médiám, že sa kuriózna situácia odohrala v momente, keď sa vracal domov. „Nevidel som jej pád, ale počuli sme hlasný náraz a už bola na vrchu auta. Potom k nej prišiel muž a pomohol jej," opísal priebeh udalosti.

Žena sa zrútila z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Destination Fail)

Žena bola prevezená do nemocnice, kde jej diagnostikovali menšie zranenie chrbta, z ktorého sa bude liečiť niekoľko týždňov. Bola v stabilizovanom stave. Dvojica tiež musela zaplatiť škodu na aute, ktoré patrí susedovi z bytovky.

Viac o téme: BalkónSexPádTchaj-pej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu