Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muž v autobuse obchytkával pasažierku: Rozopol si zips na nohaviciach a... s týmto vôbec nerátal!

Žene sa podarilo perverzného muža spacifikovať
Žene sa podarilo perverzného muža spacifikovať (Zdroj: YouTube/ver-o-fato)

BELÉM - Video nakrútené v autobuse v brazílskom meste Belém zachytáva pomerne drsný zásah neznámej pasažierky voči cestujúcemu, ktorý ju údajne obchytával. Žena ho spacifikovala a dotiahla rovno na policajnú stanicu. Zábery sú však zároveň aj smutným dôkazom o tom, že ľudia v snahe získať jedinečné zábery zabúdajú na to, že majú pomáhať.

Sex na palube Ryanairu: Pasažierka poskytla mužovi orál pred očami cestujúcich

Neznámy cestujúci v autobuse v meste Belém veľmi podcenil pasažierku, ktorú začal obťažovať a podľa jej neskoršej výpovede si dokonca aj rozopínal nohavice. Možno mu v minulosti takéto správanie zopárkrát prešlo, ale iba do chvíle, kým nenarazil na cestujúcu, ktorá praktizuje thajský box a capoeiru. Odhodlaná žena bola navyše veľmi nabudená, pretože sa práve vracala z tréningu. Takže vo chvíli, keď ju začal spomínaný pasažier obťažovať, šikovne ho schmatla zozadu pod krk a dusila ho. Vidno aj to, ako útočník bezmocne klesá nadol.

Podľa policajnej správy si chcel muž v preplnenom autobuse uspokojiť svoje perverzné chúťky, nepríjemne sa o ženu obtieral a rozopol si zips na nohaviciach. Pasažierka ho najskôr udrela do nosa, uchopila ho zozadu, celý čas mu tlačila na krk a požiadala vodiča, aby zastavil pri neďalekej policajnej stanici, kde všetko nahlásila. Policajti už začali vyšetrovanie.

„Nikto nerobí nič, aby pomohol. Dnes ľudia radšej nakrúcajú, ako pomáhajú,“ nešetrila napadnutá žena ostatných cestujúcich. Prezradila, že s niečím podobným sa stretla už minulý rok. Šport vraj miluje, ale pre thajský box a capoeiru sa rozhodla z praktických dôvodov, aby sa mohla brániť v podobných situáciách. V prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Viac o téme: AutobusObťažovanieThajský boxMuay thai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu