Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík venčil svojich psov, zrazu sa z ničoho nič zrútil na zem: VIDEO odhalilo prečo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Life With Weather)

HOUSTON - Záznam z bezpečnostnej kamery umiestnenej na veterinárnej klinike vytiahol jej zamestnanca na chodník pred budovou, kde zostal ležať muž zasiahnutý bleskom. Traja psy skolabovaného chlapa sa rozutekali a vyplašene vbehli do neďalekého lesoparku. Je neuveriteľné, že desivé divadlo si nevyžiadalo žiadnu ľudskú obeť.

Alex Coreas, ktorý v americkom Texase venčil na ulici svojich troch psov, zostal náhle ležať na chodníku. Na záznamoch bezpečnostnej kamery umiestnenej na neďalekej veterinárnej klinike je vidno iba drobný záblesk, ktorý psičkára doslova uzemnil. V skutočnosti však išlo o poriadnu ranu, po ktorej sa mužovi zastavilo srdce. Nebyť včasného príchodu spomínaného zamestnanca a leteckých záchranárov, tento príbeh mohol mať tragický koniec. 

Mladík venčil svojich psov,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Life With Weather)

Očití svedkovia potvrdili, že Coreasovi blesk doslova strhol topánky a ponožky. Elektrický zásah tiež zanechal dieru v betóne na chodníku, ktorá stále pripomína miesto incidentu. Troch psov, ktorých mal mladý muž na vôdzke, našli neskôr vystresovaných v neďalekom lesoparku.

"Pacienta priviezli v kritickom stave, ale podarilo sa nám oživiť všetky jeho životné funkcie," uviedla Christy Mittlerová z nemocnice Memorial Hermann Hospital, do ktorej Alexa previezli. Potvrdila aj to, že mal na sebe spálené oblečenie a chýbali mu ponožky a topánky, ktoré mu z nôh strhla sila blesku. Pri páde okrem toho utrpel zlomeninu rebier a narazil si hlavu. Jeho rodina informovala, že pacient sa postupne zotavuje. 

Viac o téme: Venčenie psaZásah bleskom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu