Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka hudby (34) mala zálusk na dvoch žiakov: Najprv ich pripila a potom s nimi sexovala

Laurie Softleyová
Laurie Softleyová (Zdroj: MySpace/Laurie Softley)

COVENTRY - Vydatá britská učiteľka hudby mala sex s dvoma 17-ročnými chlapcami zo svojho zboru. Laurie Softleyová (34) zneužila prvého tínedžera ešte v roku 2008, keď ho pozvala na drink do baru a potom ho odviezla k sebe domov, kde sa vyzliekla a zobrala ho do svojej spálne.

Učiteľka (29) zatiahla žiaka na toalety v lietadle: Keď odtiaľ vyšli, spolužiakom bolo všetko jasné

"Naliala nám obom víno. V istom okamihu sme sa pobozkali. Pokračovali sme v bozkávaní a dali si dolu naše vrchné oblečenie. Šli sme hore do jej spálne. Slečna Softleyová vybrala kondóm zo zásuvky v nočnom stolíku a mali sme sex," povedal chlapec na disciplinárnom vypočutí v Coventry.

Podľa denníka The Sun použila učiteľka rovnaký postup aj v roku 2012 s iným tínedžerom. Bývalý žiak, ktorý má dnes 23 rokov, uviedol, že si dala dolu tričko, takže ju videl hore bez. Potom si vyzliekla aj nohavice, pretože mali spolu pohlavný styk.

Polícia bola informovaná, keď druhý školák povedal poradcovi, čo sa stalo. Softleyovú prepustili zo školy Ecclesbourne School v Duffielde v grófstve Derbyshire v septembri a včerajšie vypočutie zistilo, že sa dopustila hrubého zneužitia.

"Sme si vedomí, že tento incident mohol spôsobiť šok členom našej školskej komunity a informovali sme rodičov o výsledku tohto prípadu. Všetci rodičia, ktorí majú akékoľvek obavy, nech ma kontaktujú osobne," vyjadril sa riaditeľ.

Hovorca školy potvrdil, že "nevhodný sexuálny kontakt sa uskutočnil mimo školských hodín a mimo školy". Hovorca polície v Derbyshire dodal, že učiteľku vypočuli v marci minulého roka po obvineniach zo sexu s dieťaťom. "Nebola podaná žaloba a vec bola postúpená Rade pre ochranu detí," dodal. Softleyová obvinenia odmieta.

Viac o téme: SexŽiaciUčiteľkaLaurie Softley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu