Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Moderátor neveril tomu, čo sa deje v lietadle: Tajne nakrútil nadržaný párik pri čine

Darren McMullen Zobraziť galériu (3)
Darren McMullen (Zdroj: Instagram/darrenmcmullen)

CANBERRA - Austrálsky televízny moderátor Darren McMullen prichytil pár, ktorý sa na palube lietadla Jetstar skutočne odviazal. Tridsaťsedemročný moderátor bol svedkom toho, ako žena „rukou obšťastňuje“ muža sediaceho vedľa nej. Zdá sa, že tento riskantný skutok si nikto okrem Darrena nevšimol.

Učiteľka (29) zatiahla žiaka na toalety v lietadle: Keď odtiaľ vyšli, spolužiakom bolo všetko jasné

V piatok sa Darren McMullen so svojimi fanúšikmi na Instagrame podelil s príbehom ženy a muža na palube lietadla Jetstar. Podľa záberov je evidentné, že žena rukou obšťastňuje vedľa sediaceho muža. Spolucestujúci nemali ani len tušenie, čo sa na palube lietadla dialo.

FOTO Moderátor neveril tomu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/darrenmcmullen)

Na jednom z videí Darren označí muža ako svojho „nového hrdinu“. „Hej, kamoš, musím ti povedať, že to bolo legendárne. Si môj nový hrdina,“ povedal Darren a potriasol si s chlapíkom rukou. „Nemôžem uveriť, že som si s nim potriasol rukou. Tou rukou!“ dodal moderátor.

FOTO Moderátor neveril tomu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/darrenmcmullen)

Darren opisuje, že bol unesený, pretože takéto porušenie právnych predpisov leteckej spoločnosti sa nestáva často. Spoločnosť Jetstar pre Central Telegraph uviedla, že detailmi prípadu sa stále zaoberá. "Máme nulovú toleranciu k nevhodnému správaniu a nabádame cestujúcich, aby hlásili akékoľvek incidenty našej posádke," uviedol hovorca leteckej spoločnosti.

Viac o téme: SexLietadloModerátorDarren McMullen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu