Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska (21) zverejnila FOTO, za ktorú sa veľmi hanbila: Takúto reakciu od ľudí nečakala

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/laurenclarkkie)

SYDNEY - Dvadsaťjedenročná Austrálčanka si získala užívateľov sociálnej siete po tom, ako odhalila svoje nafúknuté brucho na pláži v talianskom meste Positano. Chcela tak odbúrať predstavy o dokonalých telách na profiloch žien, ktoré neprirodzeným pózovaním potláčajú svoje nedostatky a zabúdajú na to, že sa fotia pre radosť.

Pohľad na fotografiu s pôsobivým mestom Positano, ktoré leží na  Amalfskom pobreží, zneistil mladú Lauren Clarkovú. Nevedela, či ju má zverejniť. Myslí si totiž, že užívatelia sú už natoľko posadnutí zábermi dokonalých tiel, až zabúdajú na prirodzenosť. Nakoniec však predsa len záber zverejnila a sama priznáva, že sa trochu hanbí za to, že ju rozhodila taká malichernosť, akou je nafúknuté bruško. "Som v rozpakoch z toho, aké je absurdné, že vôbec premýšľam nad tým, či to uverejním. Uvedomujem si, že sociálne médiá sú hrozné, čo sa týka pozitívneho vnímania tela tak u chlapcov, ako aj u dievčat," uviedla. 

Kráska (21) zverejnila FOTO,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/laurenclarkkie)

Lauren zároveň dodala, že sociálna sieť môže byť miesto na oslavu jedla a prejavenie radosti k svojmu telu. Svoj profil preto doplnila fotografiou, na ktorej si vychutnáva taliansku špecialitu gnocchi na mieste, kde sa fotia instagramové hviezdy. "Mimochodom, moje brucho takto vyzerá, keď je iba malé bábätko. Veľmi často je oveľa väčšie. Dúfam, že toto pomôže mnohým pochopiť, aby dávali menej lásky sociálnym médiam a radšej viac milovali samého seba."

Kráska (21) zverejnila FOTO,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/laurenclarkkie)

Clarková si svojou úprimnosťou získala mnoho fanúšikov, ktorí jej dávajú za pravdu v tom, že neprirodzenosť fotiek na sociálnej sieti je neúnosná. Takisto opísali svoje skúsenosti a ubezpečujú ju v tom, že nafúknuté brucho naozaj nie je problém. Jedna z užívateliek jej dokonca napísala, že sa veľmi teší na to, ako si dopraje na dovolenke vo Francúzsku a vypestuje si tam svoje "francúzske bábätko".

Viac o téme: DovolenkaSelfieNafúknuté brucho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu