Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Mladíkovi vo vrecku vybuchla cigareta, záver vás šokuje

Mužovi vo vrecku vybuchla elektronická cigareta. Zobraziť galériu (3)
Mužovi vo vrecku vybuchla elektronická cigareta. (Zdroj: FB/WAVY TV 10)

ANAHEIM – Obrovskú nepríjemnosť zažil 24-ročný Mohamad Zayid Abdihdy, ktorý si chcel v sobotu kúpiť novú televíziu. V obchode s elektronikou mu vo vrecku vybuchla elektronická cigareta. Mladý muž skončil s ľahkými popáleninami. Oheň mu popálil aj chúlostivé partie.

Bezpečnostné kamery v jednom z obchodov s elektronikou v americkom meste Anaheim v štáte Kalifornia zachytili, ako zákazníkovi vo vrecku nohavíc vybuchla elektronická cigareta. Išlo o Mohamada Zayida Abdihdya (24), ktorý v tom čase čakal v sklade na novú televíziu.

Elektronická cigareta

Mladíkovi vzbĺkli nohavice a podľa opisu majiteľa podniku bolo v obchode cítiť zápach spálenej kože. „Jeho pravá noha bola popálená odhora až dole. Oheň zasiahol aj časť jeho chúlostivých miest,“ opísal majiteľ obchodu Antelmolare Guzman s tým, že muž po nehode utekal na toalety pre zákazníkov, kde oheň rýchlo uhasil.   

Mužovi vo vrecku vybuchla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/WAVY TV 10)


Čítajte aj: VIDEO Explózia v nákupnom centre: Výbuch cigarety priamo pri detskom kočíku


Ako informujú zahraničné médiá, mladík sa po nepríjemnom incidente, ktorý sa stal v sobotu 25. augusta, následne vybral do lekárne, kde si zakúpil potrebné liečivá. Pomoc lekárov však nevyhľadal.

Mužovi vo vrecku vybuchla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/WAVY TV 10)

„Tá noha ma tak veľmi bolí, že na ňu nemôžem poriadne došliapnuť,“ povedal Mohamad s tým, že nabudúce radšej uprednostní vodnú fajku.

Viac o téme: VýbuchObchodCigareta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu