Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO, ktoré je postrachom všetkých rodičov: Mladík chcel uniesť dieťa pred očami jeho matky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/News Leak Replacement)

TCHAJ-PEJ - V uliciach taiwanského mesta Taipei došlo k hroznému incidentu. Na kamerových záznamoch prechádza matka s malou dcérou okolo reštaurácie. Muž stojaci neďaleko dievčatko zdrapí za batoh a pokúša sa ho uniesť. Podozrivý neskôr tvrdil, že si matku s dcérkou pomýlil.

Žena menom Wu išla so svojou sedemročnou dcérou domov zo školy, keď sa odohral dramatický incident. Práve prechádzali okolo reštaurácie, kde stál aj podozrivý muž. Ten zrazu zdrapil dievčatko a chcel ho uniesť priamo pred očami jeho matky. 

VIDEO, ktoré je postrachom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/News Leak Replacement)

Dievčatko vykríklo a zalarmovalo tak aj ľudí v okolí. Wu sa zúfalo snažila oslobodiť dcérku z pevného zovretia muža. Zamestnanci reštaurácie a okoloidúci neváhali a prišli vydesenej žene na pomoc. Muž nakoniec dievčatko pustil a odkráčal smerom od ľudí, ktorí sa ho pokúšali zastaviť. 

Bábätko umrelo strašnou smrťou: FOTO Únoscovia zaklopali Hanne na dvere, o 90 minút jej puklo srdce

Útočník menom Chou tvrdí, že došlo k nedorozumeniu. Dvojicu si vraj pomýlil s inou matkou a dcérou. Podľa polície pracoval tridsaťtriročný Chou ako plavčík na verejnom kúpalisku. Po tomto incidente svoju prácu pre niekoľké obvinenia stratil.

Viac o téme: DieťaTaiwanúnos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu