Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Dedinčania zostali v nemom úžase: Keď TO zbadali na poli, stratili reč

Stačí kúpiť lietadlo a atrakcia je na svete.
Stačí kúpiť lietadlo a atrakcia je na svete. (Zdroj: Youtube/ViralPress)

BANGKOK - Keď sa začiatkom tohto mesiaca objavil cez noc obrovský Boeing 747 na bahnitom poli v Thajsku, miestni obyvatelia zostali zmätení. Na prvý pohľad sa zdalo, že lietadlo samo pristálo v odľahlej časti Chai Nat na severe krajiny. Dedinčania sa okamžite zhromaždili, aby stroj v charakteristických fialovo-zlatých farbách thajských aerolínií bližšie preskúmali. Záhadu sa napokon podarilo objasniť.

Matka vošla do dcérinej izby a zostala zhrozená: Na stene našla záhadný útvar na FOTO

Okrem nákladného priestoru boli všetky dvere na lietadle zatvorené, čo znemožnilo zvedavcom vyšplhať sa dnu a ďalej vyšetrovať. "Najprv som si myslel, že mu došlo palivo a pristálo na poli. Nikdy som nebol v lietadle, takže to bolo veľké prekvapenie. Nemohol som tomu uveriť," priznal sa podľa ViralPress jeden z dedinčanov.

Neskôr majiteľ pozemku Somchai Phukieow odhalil, že kúpil vyradené lietadlo v miestnej aukcii. Na miesto ho dotiahol nákladným automobilom, ale ešte predtým musel žeriav umiestniť na mokrú pôdu betónové bloky, aby mal stroj na čom stáť.

Podľa Phukieowa je z lietadla odstránený motor aj všetky časti palubného počítača. "Rád by som tu urobil malú atrakciu s motokrosovou dráhou a futbalovým ihriskom, aby sa ľudia mohli pozrieť do lietadla a sledovať športy aj zvnútra," vysvetlil hrdý majiteľ, ktorý zatiaľ návštevníkom dovolil lietadlo fotografovať len z diaľky.

Viac o téme: LietadloAtrakciaPoleThajskoBoeing 747
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu