Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Stella oslavovala v reštaurácii výročie: Keď priniesli steak, obrátil sa jej žalúdok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Stella Kim)

SYDNEY - Stella Kimová usporiadala pri príležitostí 1000-dňového výročia so svojím partnerom Sushilom Lamichhaneom malú oslavu v reštaurácií The Ranch Hotel v austrálskom Sydney. Zo slávnostného jedálneho lístka si dvojica objednala hovädzie steaky a tešila sa na vychytenú pochúťku. Akonáhle jej však čašník priniesol taniere s jedlom, rýchlo zbadala, že na jednom z nich sa pohybuje nežiadúca "príloha". Červíky sa len hmýrili po lesklom mäse.

Najhorší zážitok mladej mamičky s bábätkom: Cez strop liezli do bytu červy, hrozný dôvod

Incident, ktorý sa odohral minulú stredu, si mladá žena natočila na mobil a video zverejnila na sociálnej sieti. "Živé červy vychádzali zo steaku. Nemohli sme uveriť, čo sa stalo v jednej z veľkých reštaurácií v Austrálii... Želám si, aby nikto nemusel zažiť niečo také strašné. Stratili sme chuť do jedla," uviedla Stella vo svojom príspevku na Facebooku.

VIDEO Stella oslavovala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Stella Kim)

"Nemohla som uveriť, že je to skutočné. Bolo to hrozné, neuveriteľné," dodala zhnusená zákazníčka pre portál news.com.au. Na webovej stránke manažment reštaurácie uviedol, že v ten deň servírovali 262 steakov a iba jeden z nich bol vrátený.

Na základe vyšetrovania údajne zodpovední dospeli k záveru, že mäso bolo infikované larvami muchy mäsiarky až po upečení mäsa, pretože nie je možné, aby prežili takú vysokú teplotu. Všetci zamestnanci v kuchyni sú akreditovaní v oblasti bezpečnosti potravín. Podnik sa žene ospravedlnil a ponúkol jej vrátenie peňazí a 150 dolárov v poukážkach.

Stella si však myslí, že vysvetlenie reštaurácie je nepresvedčivé a larvy sa do mäsa vôbec nemuseli dostať medzi upečením a servírovaním. Na otázku, či sa ešte niekedy na toto miesto vráti, odpovedala rezolútnym vyhlásením: "Nikdy!"

Viac o téme: MäsoSteakLarvyČervíky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu