Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhorší zážitok mladej mamičky s bábätkom: Cez strop liezli do bytu červy, hrozný dôvod

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LEEDS - Situáciu, do akej sa dostala Angličanka Beau Marrová by nechcel okúsiť nikto z nás. Cez strop do jej bytu, kde žije s päťmesačným bábätkom, začali prenikať drobné červy. Neznesiteľný zápach, šíriaci sa z horného poschodia, potvrdil jej hroznú predtuchu - v byte nad ňou bola mŕtvola jej suseda v pokročilom štádiu rozkladu.

Synovi kúpila v McDonalde cheeseburger: Keď zbadala, čo je v ňom, zamrazilo ju

Dvadsaťšesťročná mamička Beau Marrová z Leedsu bola prinútená s päťmesačným bábätkom opustiť svoj byt. Dôvodom bol neznesiteľný zápach a drobné červy lezúce zo stropu, ktoré sa pomaly rozliezli po celom byte. „Bolo to ako z hororového filmu, nikdy som nič podobné nevidela,“ opisuje nepríjemnú situáciu. „Na chodbe som zacítila neznesiteľný zápach a tušila som, že sa stalo to najhoršie.“

Keď v byte na poschodí nikto neotváral, kontaktovala políciu. Policajti jej prikázali, aby skontrolovala schránku nájomníka, ktorý v hornom byte býva. Keďže bola plná nevyzdvihnutej pošty, volala hneď naspäť a policajti násilím vnikli do bytu. Bohužiaľ, v byte ich čakal otrasný nález. Na dlážke našli päťdesiatročného mŕtveho suseda. „Bol mŕtvy už dlhšie, telo bolo v rozklade. Zápach v tom byte bol neznesiteľný a všade sa plazili červy,“ vracia sa k hororovému zážitku mladá žena.

Najhorší zážitok mladej mamičky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okamžite zbalila to najnutnejšie a s bábätkom odišla k známym. „Muselo sa tam poriadne vyvetrať. Celú tú hrôzu som chcela prežiť úplne mimo toho domu a chránila som moje dieťa,“ hovorí otrasená žena. Myslela si, že kým sa vráti, nepríjemná situácia v susednom byte bude vyriešená, ale veľmi sa mýlila. Po návrate do svojho bytu zažila šok.

„Všade poletovali muchy, v skrini medzi bielizňou sa plazili červíky,“ hovorí zdesene. „Musela som vymeniť postieľku a detskú výbavičku. Nemôžem predsa dovoliť, aby dcérka používala veci, po ktorých liezli červy z mŕtvoly. Všetko ma stálo viac ako 400 libier, “ opisuje svoju zúfalú situáciu.

Najhorší zážitok mladej mamičky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá mamička atakovala majiteľa domu a odmietla zaplatiť nájomné. „Nemôžeme ísť do bytu zosnulého, keďže tam stále má svoje veci. Snažíme sa kontaktovať jeho rodinu, aby sa celá situácia vyriešila čo najskôr. Navyše, polícia ešte celý prípad neuzavrela,“ bráni sa riaditeľ spoločnosti, ktorá prenajíma dané byty. „Samozrejme, že pani Marrová nemusí platiť nájomné za čas, kedy bola nútená svoj byt opustiť,“ dodáva.

Viac o téme: BytSusedMŕtvolaStrop červy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu