Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Muž sa ocitol na hranici medzi životom a smrťou: Viem, kam chodia dobré duše a kam tie zlé

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Muž sa nachádzal na rozhraní medzi životom a smrťou. Takmer sa utopil, ale zachránili ho. Opísal všetky svoje vidiny a pocity, keď bol skoro mŕtvy - hovorí o svetle, ktoré malo predstavovať nebo, a o tme, ktorá bola určená zlým ľuďom po diablovom boku.

Chlap, ktorý okúsil smrť na vlastnej koži, hovorí na stránke Reddit o tom, aký to bol pocit byť jednou nohou v hrobe. Pred zhruba rokom a pol sa takmer utopil, nakoniec sa plavčíkom podarilo ho zachrániť. Svoje pocity pred smrťou opísal ako okamih, ktorý trval celú večnosť. Mal pocit, akoby cestoval v čase a postupne sa mu vybavovali všetky spomienky a momenty, ktoré stihol zažiť počas života. 

Posmrtné SPOVEDE: Šesť ľudí prehovorilo o záhrobí, toto sme zažili na druhej strane

"Počas toho, ako som ležal v kóme, som mal možnosť zistiť, kam chodia dobré duše a kam tie zlé. Zlí ľudia sú poslaní na miesto bez svetla, ktoré je naozaj veľmi temné a  pripomína peklo. Nič nevidíte, iba  temnú prázdnotu, ktorá vyzerá ako vesmír bez hviezd a bez svetla. Ani môjho najhoršieho nepriateľa by som na takéto miesto nikdy neposlal." 

Muž sa ocitol na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Potom pod príspevkom na sociálnej sieti muž opisoval svetlé miesto, na ktoré sa dostanú len blažení a dobrosrdeční ľudia. Toto miesto vyzerá ako kopec a je plné pokoja a radosti. "Tam som mal pocit, že sa už viac nemusím o nič starať a bude mi dobre." Muž objasnil, ako je možné zistiť, či ste naozaj zomreli, alebo ste len v kóme. "Keď zomriete, budete si tým naozaj istí, pretože uvidíte svetlo na konci tunela alebo prejdete cez tú strašnú temnotu, ktorá pripomína peklo."

Muž sa ocitol na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Tento muž však nebol jediný, ktorý sa ocitol na rozhraní medzi životom a smrťou. V minulosti napríklad jeden huslista, ktorý zomrel a doslova sa znova narodil až sedemnásťkrát, taktiež porozprával o tom, aký je to pocit byť na druhej strane blízko smrti. 

Viac o téme: KómaPosmrtný život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu