Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hororový scenár otriasol Ruskom: Muž sa po 5-tich rokoch rozhodol vykopať telo mŕtvej priateľky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MENSCHIKOVO - Dlhých päť rokov po smrti svojej priateľky spravil muž niečo nepochopiteľné. Vypočul si radu veštkyne a zničil hrob mladej 17 – ročnej ženy. Dôvod vedúci k tomuto činu je bizarný. Jurij Golovin tvrdí, že ho jeho mŕtva láska prenasleduje v snoch. Obyvatelia malej obce v Rusku zostali zhrození. Polícia prípad okamžite začala vyšetrovať.

Olga Gileva mala iba 17 rokov, keď pred piatimi rokmi zomrela. Jej priateľ 30 – ročný Jurij Golovin sa s jej stratou pravdepodobne nedokázal vyrovnať a pristúpil k otrasnému kroku. Tvrdil, že ho jeho láska neustále prenasleduje v snoch. Vyhľadal preto pomoc veštkyne, ktorá mu poradila, aby jej hrob zničil. Podľa ruských médií objavil zničený hrob Olgyn kamarát Oleg Ivanov, ktorý na cintorín zavítal.

Po tom, čo svetlo sveta uzreli zábery muža ležiaceho na rakve mladej ženy sa začalo polemizovať, či išlo o Jurija alebo jeho 23 - ročného spolupáchateľa. Toho polícia taktiež zadržala. V prípade sa začalo viesť trestné konanie, ktoré by mohlo vyvrcholiť päťročným trestom odňatia slobody. Muž, ktorý zábery uverejnil, priznal, že ho bývalý priateľ dievčiny požiadal, aby rakvu vykopal a spálil pozostatky.

Výpovede priateľov

O incidente sa rozrozprávali aj priatelia mladého páru. "Jurij sa trápil tým, že neustále videl Olgu vo svojich snoch," povedal jeden z nich. "Navštívil vešticu a tá mu odporučila, aby dostal telo z hrobu a spálil ho," prezradil ďalší. Rakva bola poškodená od ohňa no zničiť sa ju nakoniec nepodarilo. Obyvatelia ruskej obce Menschikovo zostali otrasení.

Podľa miestnych správ sa Olga v roku 2012 obesila. Ako prezradil jeden z jej priateľov, dievčina bola sirota. "Bola umiestnená do náhradnej rodiny, no tá ju po čase vrátila späť do sirotinca." Tínedžerka sa so situáciou pravdepodobne nedokázala vyrovnať a spáchala samovraždu. 

Viac o téme: HrobRakva Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu