Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Čo k Vianociam: Vieme, čo si nadeľujú naše celebrity a čo si najviac želajú ženy

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: PR)

Aký darček si priať k Vianociam od manžela či priateľa? Alebo čo pre mamičku, kamarátku či kolegyňu? Vieme, čo si (nielen) slávne ženy želajú. Inšpirujte sa u nich. Už žiadne kozmetické balíčky zo supermarketu tento rok pod stromčekom!

Čo k Vianociam: Vieme,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR)

Čo trápi (nielen) slávne ženy ?

Slávne ženy sa skrášľujú, omladzujú, uberajú centimetre v páse a naopak zase pridávajú na veľkostiach poprsia. Ale asi každá žena už niekedy premýšľala o tom, že by na sebe niečo zmenila alebo vylepšila. Veď podľa prieskumu len samotné 2 % slovenských žien (oproti 13 % mužov) je spokojná so svojím vzhľadom a viac ako tretina z nich vážne zvažuje nejaký zákrok estetickej medicíny. Najčastejšie nie sú ženy spokojné so svojim bruchom, zadkom a stehnami. Štvrtina žien potom túži po novom poprsí a po omladnutí, vyhladení vrások či liftingu. A v tejto štatistike nie sú ani české, či slovenské celebrity výnimkou. Preto nie je divu, že nejedna žena dvadsiateho štvrtého decembra rozbalí pod stromčekom poukaz na estetický zákrok.

Viac informacií na www.yesvisage.sk/vianoce  

Čo k Vianociam: Vieme,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR)
 

Ideálny darček pre krásu a nové sebavedomie

„Tieto darčekové poukazy na krásu a nové sebavedomie zaobstarávajú najčastejšie muži svojim partnerkám. Niekedy ako prekvapenie, oveľa častejšie si však žena o tento darček mužovi sama povie a zákrok aj kliniku má už vybranú,“ potvrdzuje MUDr. Barbora Brezová. Ovšem nielen partneri. Veľmi často tieto poukazy kupujú tiež deti svojim rodičom. „Mamička potrebuje operáciu viečok, rodina sa poskladá a kúpi poukaz,“ dopĺňa plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Opýtali sme sa na Klinike Yes Visage, čo si ženy želajú a aké sú najžiadanejšie zákroky. Asi nie je prekvapením, že sa zhodujú s tými, ktoré najviac na tej istej klinike využívajú aj naše slávne ženy. Ktoré sú to a ktorá slávna žena ho podstúpila?

 Viac informacií na www.yesvisage.sk/vianoce  

Yes Visage
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Yes Visage)

Kto bol na liposukcii a kto na prsiach?

Každý chcel niekedy schudnúť a preto je logicky liposukcia najžiadanejšie zákrok. Medzi nimi potom Laserová liposukcia SlimLipo, ktorá je bezbolestná, bez nutnosti celkovej anestézie, dlhého zotavovania a sama spevní a vypne pokožku. To ju robí najmodernejšiou a najšetrnejšiou liposukciou súčasnosti. To si na Klinike Yes Visage overili tiež Alice Bendová, Michal David či Miro Babjak. Obľúbené aj mediálne sú potom prsia. Modelka a bývalá priateľka Leoša Mareša Petra Faltýnová sa zase nechala počuť, že plastika pŕs na tej istej klinike je dokonalá a najkomfortnejšia. „Využívame moderné postupy, ktoré nielen zaručujú pekné prsia bez zbytočných jaziev, ale sú aj bezpečné a maximálne šetrné,“ potvrdzuje jej slová primár kliniky MUDr. Molitor .

Viac informacií na www.yesvisage.sk/

Čo k Vianociam: Vieme,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: PR)

Kto má botox, výplne alebo facelift ?

Profesionálna estetická dermatológia vie riešiť väčšinu problematických miest v tvári ľahko, rýchlo a maximálne šetrne. Na Klinike Yes Visage si tak moderný laser obľúbila Veronika Freimanová, výplň na báze kyseliny hyalurónovej do pier si nechala aplikovať Zdena Studenková, na populárny plazmalifting nedá dopustiť Simona Krainová a aplikáciu botulotoxínu a spevnenie tváre niťami absolvovala napríklad Alice Bendová. Moderný niťový lifting je teraz veľmi žiadaný, pretože „zavesí a upevní“ tvár späť do jasných a mladistvých kontúr a napravuje a spomaľuje fyziologické zmeny poklesu tkanív tváre a krku spôsobené starnutím. To všetko iba vpichy špeciálnou kanylou a bez nutnosti použitia skalpela.

Viac informacií na www.yesvisage.sk/

Yes Visage
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Yes Visage)

Tip pre vás : 

Tento rok sú Vianoce na Klinike Yes Visage dvojnásobné. K zakúpeným darčekovým poukazom nadeľujú ako vianočný bonus ďalšie poukážky v hodnote až 400 eur. Tie potom môže kupujúci využiť pre seba alebo opäť ako darček. „Najčastejšie klienti kupujú poukážky so stanovenou sumou na využitie na čokoľvek. Z viac ako 300 služieb si potom u nás vyberie naozaj každá žena. Získava možnosť výberu od neinvazívnych, kozmetických či kaderníckych služieb cez služby modernej miniinvazívnej dermatológie a laserov až po zákroky našich špičkových chirurgov. Či teda mladšiu tvár bez vrások alebo napríklad len príspevok na nové prsia či liposukciu, si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvetľuje manažérka najväčšej estetické kliniky v Česku a na Slovensku.

Viac informacií na www.yesvisage.sk/vianoce  

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu