Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zo sexi herečky z Kameňáku starena: Jej nechutné VIDEO ani nedopozeráte!

Alice Bendová Zobraziť galériu (6)
Alice Bendová (Zdroj: Instagram A.B.)

PRAHA - Fuj! Alice Bendová (43) patrí bez pochýb k najsexi českým herečkám. Na sociálne siete pridáva jednu odhalenú fotku za druhou... Aktuálne sa však pochválila videom, na ktorom až taká zvodná rozhodne nie je. Práve naopak - zábery, na ktorých vyzerá ako starena, asi ani nedopozeráte!

Alice Bendová (odmaskovanie)

Česká herečka Alice Bendová sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala napríklad účinkovaním v posledných častiach filmovej série Kameňák. Zahrala si tam zvodnú pani učiteľku a manželku mestského policajta.

Na sociálnej sieti Instagram však dokazuje, že by pokojne mohla stvárniť aj oveľa odvážnejšiu úlohu - na web totiž pridáva jednu odhalenú fotku za druhou. No to, čo tam zverejnila najnovšie, mnohých doslova odrovnalo - pochválila sa totiž videom, ktoré dopozeral zrejme len máloktorý jej verný fanúšik.

Brunetka totiž na ňom vyzerá ako starena a čo tam robí, je naozaj nechutné. Kvôli úlohe vo filme Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, ju totiž maskéri premenili na 66-ročnú babičku. A pred kamerami si herečka svoju dočasnú tvár postupne dávala dole. Pohľad to však vôbec nebol príjemný... Veď pozrite sami - video nájdete hore nad článkom!

Viac o téme: KameňákAlice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu