Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivá veštba úspešného proroka: Ľudstvo príde o významnú osobnosť, smrť v lietadle

 Emmanuel Makandiwa
Emmanuel Makandiwa (Zdroj: Foto: SITA, ufiministries.org)

CHITUNGWIZE - S ďalším šokujúcim proroctvom prišiel zakladateľ zimbabwskej cirkvi. Jeho vízie z minulosti sa potvrdili. Veriaci sú v strachu a úpenlivo čakajú na znenie ďalšieho mužovho proroctva. Podľa neho má svet prísť pri ďalšom leteckom nešťastí o významnú osobnosť.

Zakladateľ zimbabwskej cirkvi United International Church Family (UFIC) Emmanuel Makandiwa počas svojej utorkovej večernej bohoslužby v meste Chitungwize prorokoval, že čoskoro zomrie v lietadle prominentná osoba.
 
Ako informuje portál newsday.co.zw, hovorca cirkvi pastor Prime Kufa správu o proroctve potvrdil a doplnil, že viac sa verejnosť dozvie už túto nedeľu. "Významnú osobnosť bližšie popíše a uvedie, či ide o umelca, obchodníka alebo politika," doplnil Kufa. Makandiwa vo svojej vízii opíše udalosti, ktoré povedú k smrti. "Vidím prominentnú osobu. Dovoľte mi to objasniť, je v lietadle," hovorí prorok a dodáva: "Vidím, ako Pán berie jeho ducha. Vidím ľudí, ako sa ho snažia resuscitovať a nasadia mu kyslíkovú masku, ale on je už mŕtvy. Je tu na oblohe." Vo svojich víziách pokračuje ďalej: "Vidím, že telo prevezú do nemocnice, kde bude ešte dva alebo tri dni, no osoba tam už nebude. Bude to preto, lebo nebudú chcieť proroctvo potvrdiť." 

Africké médiá špekulujú, že popis sedí na prezidenta Zimbabwe Roberta Mugabeho.

Makandiwa v minulosti vyslovil niekoľko proroctiev. Jeho zástanci mu dôverujú a tvrdia, že sa vízie potvrdili, skeptici majú opačný názor a hovoria, že išlo len o náhodu, nepresvedčil ich.

Muž dňa 11. januára prorokoval chemický výbuch, ktorý otriasol čínskym skladom v Tianjin. Minulý týždeň zabil výbuch viac ako 100 a zranil viac ako 700 osôb. Prorok vyslovil víziu, že bude trvať niekoľko dní, pokým záchranné tímy zozbierajú rozhádzané tela. Makandiwa tiež prorokoval, že výbuch spôsobí masívne znečistenie.

Viac o téme: ProrokVíziaEmmanuel Makandiwa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu