Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Kňaz, ktorý vyvolal najväčšiu hystériu o apokalypse: Boh mi zjavil varovanie

Rodríguez svet neupokojil
Rodríguez svet neupokojil (Zdroj: Thinkstock, Youtube/the Truth will set you free)

SAN JUAN - Reverend Efrain Rodríguez, ktorému septembrové proroctvo súdneho dňa nevyšlo, hovorí, že katastrofa je stále na spadnutie a nikdy doteraz neuviedol konkrétny dátum katastrofy. Napriek tomu rozpútal celosvetové šialenstvo.

Reverend poprel, že by niekedy spomínal presný dátum konca sveta, ktorý mu prorokoval Boh. Podľa Rodrígueza sa mu Boh len zdôveril, že apokalypsa je na spadnutie. Reverend z Puerto Rica vydal toto vyhlásenie krátko po tom, ako 28. septembra 2015 súdny deň nenastal. Pred týmto dátumom však burcoval ľudí a podnecoval masové šialenstvo.

Desivá veštba úspešného proroka: Ľudstvo príde o významnú osobnosť, smrť v lietadle

Rodríguez už v novembri 2010 varoval NASA, že dostal varovanie od Boha. Tvrdil, že do Zeme narazí obrovská skala, ktorá bude čoskoro viditeľné aj na zabezpečovacích zariadeniach vesmírnej agentúry. Súčasne dodal, že náraz rozpúta smrtiace cunami, búrky, zemetrasenia a epidémie.

Presný dátum posledného súdu pozná len Pán

Práve proroctvo Efraina Rodrígueza viedlo k najdesivejších predstavám o konci sveta, ktoré kolovali internetom. Keď sa potom ľudia dozvedeli o dvojitom krvavom mesiaci, zrodilo sa hororové proroctvo. Aj samotný Rodríguez však nepopieral, že osudný deň môže prísť práve v súvislosti s významným astronomickým úkazom.

Reverend teraz vo svojom novom vyhlásení uviedol, že nikdy nestanovil definitívny dátum katastrofy. „Len Pán pozná presný dátum jeho súdu,“ povedal a dodal, že „či už sa to stane tento rok, budúci alebo kedykoľvek inokedy, je len na ňom.“

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaProroctvoKonšpirátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu